80.000 kr. til kommunistisk politik – på tryk og i handling

APKs forårsindsamling starter på denne smukke 1. maj kampdag! Og løber hele maj måned. Vi opfordrer alle læsere, alle venner af partiet til at give et bidrag. Små som større beløb er alle velkomne – tak. Vi samler ind til vores kommunistiske medier og udgivelser og til aktiviteter i klassekampen.

Situationen for arbejderklassen og brede dele af befolkningen bliver værre og værre. Vi skal slide mere for mindre – og inflationen tager det sidste. Den offentlige sektor udsultes og privatiseres, mens krigsindustrien og hele militæret opruster og verdensfreden er truet.

Den vigtigste kamp lige nu er kampen for at stoppe Israels folkemord og for et frit Palæstina – fra floden til havet.

Vigtigt er det derfor, at vi også oplever en voksende interesse for kommunismen og revolution og for vores parti.

Klassekamp koster penge

APK holder sommerlejr. Det er en vigtig aktivitet for udviklingen af kampen mod regeringens reaktionære politik og mod krigspolitikken, i en situation hvor arbejderklassen angribes voldsomt. Og lejren er vigtig for udviklingen af partiet.

APKs butikker har fortsat brug for ekstra støtte. Også her spiller prisstigninger ind.

Butikkerne er meget vigtige som politiske centre, der er mange aktiviteter i vores butikker. Debatmøder, skoling, koncerter og det er ofte her folk henvender sig, hvis de er interesserede i revolutionær politik og kan lære vores parti at kende.

Mobilpay 89496 (skriv: støtte)
eller bank 1551-16634271 (skriv støtte)


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater