WEEK OF RAGE

 

Efter 100 dage med folkedrab i Gaza, forsætter verdens ledere med at ignorere de grusomheder, der udfolder sig foran hele verdens øjne. Det kan vi ikke acceptere, og derfor opfordrer vi dig til, at tage del i Week of Rage, hvor vores aktivisme vil intensiveres!

Ugen vil byde på demonstrationer, en række aktioner og meget andet.

Her er et overblik over denne uges demonstrationer:

KØBENHAVN:

WEEK OF RAGE DEMONSTRATIONER (15-20/1)

Mandag d.15/1 (17-18:30): KUA (Søndre Campus) -> Uddannelsesministeriet

Tirsdag d.16/1 (17-18:30): Poul Henningsens Plads -> Forsvarsakademiet ved Svanemøllen Kaserne

Onsdag d.17/1 (17-18:30): Mozarts Plads -> TV2 på Teglholmen

Torsdag d.18/1 (17-18:00): Blågårds Plads -> Axeltorv

Fredag d.19/1 (17-18:30): Københavns Rådhusplads -> Europa-huset

Lørdag d.20/1 (14-16:00): Svanemøllen St. -> Sydafrikas Ambassade

BAGGRUND:

Det mest brutale folkemord i nyere tid har nu stået på i 100 dage, hvor over 24.000 palæstinensere er slået ihjel og over 60.000 er hårdt såret under Israels bombardementer af Gaza. Vi kæmper fortsat for en våbenhvile og en ende på Gazas lidelser.

I de sidste 100 dage har vi indtaget gaderne i hele Danmark for højt og tydeligt at sige NEJ til Israels folkemord mod palæstinenserne. Vi har samlet Danmark i store demonstrationer, hårdtslående blokader og skabt boykotkampagner mod besættelsesmagten. Imens har besættelsesmagten fortsat sit umenneskelige angreb på Gaza, der dag for dag udvikler sig til en mere håbløs situation: Børn sulter, sygdomme spredes og hospitaler bombes. 90 procent af Gazas befolkning er fordrevet fra deres hjem, og næsten 70 procent af hjemmene er bombet. Gazans står overfor en mulig etnisk udrensning.

Vi har fire konkrete krav, som vi insisterer på, at vores regering skal handle på!
1. Våbenhvile nu
2. Fuld og tilstrækkelig humanitær hjælp nu
3. Stop blokaden af Gaza nu
4. Fuld og reel fangeudveksling nu – alle for alle

Vi er 100 dage inde i folkemordet og ingen af vores krav er blevet mødt. Regeringen støtter stadig Netanyahus folkemord i vores navn. Derfor intensiveres vores aktivisme fra denne uge af, indtil vores regering ikke længere kan ignorere vores krav!

Selvom vores politikere ikke lytter på os, så ved vi, at vores aktivisme ikke har været forgæves. Vi er lige nu vidne til den største folkelige massemobilisering i nyere tid, og uden tvivl den største massemobilisering for den palæstinensiske sag i Danmarkshistorien. Vi oplever, at der er en voksende bevægelse i Danmark, der ikke længere kan tolerere vores regerings politiske kurs og derfor aktivt protesterer imod regeringens medansvar for det igangværende folkemord. Flere og flere kræver en tydelig fordømmelse fra den danske regering af den israelske besættelsesmagt.

Vi ses på gaden til Week of Rage.

Frit Palæstina – fra floden til havet!

Følg “Stop Annekteringen af Palæstina” på Facebook eller @stopannekteringen på Instagram for mere information.

ODENSE:

Demonstration i solidaritet med Palæstina
Mandag den 15. januar kl. 17.00 – 18.00 Græsplænen ved indianerkrydset og tankstationen

AARHUS:

Demonstration til støtte for GAZA – Våbenhvile NU!
Onsdag den 17. januar kl. 18.00
Rådhuspladsen

I Aarhus holdes der hver onsdag optog, både for at vise solidaritet med Palæstina og G.a.z.a., men også for at sende et klart budskab om at vi kræver den danske regering kæmper for en varig våbenhvile.
Vi demonstrerer for et frit Palæstina, en varig våbenhvile og for at G.a.z.a får adgang til humanitær nødhjælp og ikke mindst adgang til vand, strøm og mad igen. Vi siger fra overfor den kollektive afstraffelse af civile palæstinensere.

ESBJERG:

Esbjerg på gaden for Palæstina
Lørdag den 20. januar kl 13.30
Rådhuset Esbjerg


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater