Hele Danmark på gaden for Palæstina

Mens den danske regering stadig agerer som USAs skødehund nr 1 og nægter at tage klar afstand fra Zionist Israels fortsatte kyniske folkedrab på den palæstinensiske befolkning i Gaza, fortsætter de kæmpemæssige folkelige demonstrationer. Millioner af mennesker verden over fylder vedholdende  gaderne i solidaritet med det undertrykte og kæmpende palæstinensiske folk og kræver stop for Israels, helt åbenlyse myrderier. Også i Danmark bliver der demonstreret.

Demonstrationen ses her hele vejen fra Rådhuspladsen ad Vesterbrogade til Pile Alle. Demonstrationen slangede sig fra Frederiksberg Rådhus til Rådhuspladsen. Tryk på billedet og se videoen.

Søndag var Frederiksberg rådhusplads udgangspunktet for en gigantisk solidaritets tilkendegivelse. Som andre gange, var bredden og folkeligheden  tydelig fra starten. Det føltes faktisk som hele Danmark vitterligt var på gaden med kravet om varig våbenhvile og for et frit Palæstina. Således blev Frederiksberg Rådhusplads hurtigt fyldt med mennesker i alle aldre, køn, unge, gamle og børn. Folk fra Jylland og Fyn var i busser kørt til demoen for at deltage. Respekt!

Søndagens demo var en gå demonstration. Slutpunktet var Københavns Rådhusplads.  Da vi blev gennemkolde i frostvejret, mens vi stod og ventede, var det godt at  at bevæge sig da den store menneske skare begav sig afsted. Undervejs fik vreden mod zionisternes folkemord, luft i de konstante  taktfaste kampråb.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALISTINE WILL BE FREE!
METTE STOP DIT HYKLERI, ISRAEL DRÆBER BØRN I KRIG!

Få ord, men klar tale!

Det siger måske noget om hvor mange vi deltog at vi fyldte begge kørebaner i hele dens bredde på Vesterbrogade.

På Københavns Rådhusplads lød de samstemmende kampråb ekstra flot.

Endnu engang et flot, mangfoldig og værdig protest mod folkemordet i Palæstina. Det er atter slået fast at uanset hvad det officielle Danmark, regeringen og Mette Frederiksen siger, så bliver folkemordet ikke i vores navn.

Varig våbenhvile nu!
For et frit Palæstina! 

Se billederne fra den flotte demonstration herunder.

Læs også CIPOML: Solidaritet med det palæstinensiske folk!

Vil du vide mere om årsagerne og baggrunden for det, der sker lige nu med Israels folkemord i Gaza og hvad vi kan gøre for at stå op imod det? Så få fat i  pjecen ”Stop Israels folkemord – for et frit Palæstina” eller læs den online på ArbejderParitiet Kommunisternes -APKs hjemmeside:  Aktiv kamp – APK (apk2000.dk)

 

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater