Vi fordømmer bombeangrebene i Iran og Libanon


Af Arbejderpartiet EMEP, Tyrkiet

Israel fortsætter sine massakrer mod det palæstinensiske folk i Gaza og på Vestbredden ved at sprede sin krigeriske politik i hele regionen. Angrebet på et Hamas-kontor i Libanon og de bomber, det har detoneret i Iran i de sidste par dage, er indikatorer på dette. Israel forsøger at eskalere krigen ved at ramme Hizbollah og iranske mål samt Hamas.

Samtidig fortsætter Israel sin plan om fuldstændigt at forvise palæstinensere fra Gaza-striben og migrere dem til forskellige lande.

Trods de massive reaktioner fra verdens befolkning kan Israel fortsætte deres folkedrab, massakre og besættelse ubegrænset, med støtte fra USA og dets allierede og den såkaldte opposition fra de arabisk-islamiske stater kommer med tomme ord i stedet for økonomiske sanktioner.

Den tyrkiske AKP-regering fortsætter med at øge sine kommercielle forbindelser med Israel, mens den forsøger at bedrage offentligheden ved at foregive at protestere mod den israelske besættelse med demonstrationen, hvor sharia- og kalifatkrav rejses.

Vi siger nej til hykleriske politikker, sharia-støttende demonstrationer eller symbolske fordømmelser af zionisterne. Israel og imperialisterne kan kun stoppes med økonomiske og politiske sanktioner.

Alle økonomiske og politiske forbindelser med Israel bør standses, og andre lande bør opmuntres til at handle på samme måde gennem fortsatte politiske og diplomatiske forbindelser. At udnytte zionisternes angreb til at omdanne Tyrkiet til et islamisk monarki gennem demonstrationer har ingen fordel for de dræbte palæstinensere eller for at forhindre en potentiel regional krig.

Se hjemmeside for Arbejderpartiet EMEP 

EMEP er, som APK medlem af Den Internationale Konference af Marxistisk-leninistiske Partier og Organisationer, CIPOML

 

 

 

 

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater