Kæmpe manifestation mod Israels folkemord

Der var indkaldt til en stor demonstration søndag d. 11.12. i København, under overskriften: “Hele Danmark på gaden for Palæstina”. En demo vendt mod Israels folkemord i Gaza og på Vestbredden og i solidaritet med det palæstinensiske folk.

Det blev en kæmpemæssig manifestation, hvor folk i alle aldre, køn og etniciteter var mødt frem. Kort sagt en massiv markering med et klart budskab fra et bredt udsnit af den danske befolkning. Et krav om våbenhvile NU og stop for den danske regerings venden det blinde øje til det forbryderiske folkemord i Palæstina.

Allerede fra starten strømmede folk til Esplanaden i København hvorfra folkemængden satte kurs mod Christiansborg.

Under kraftige kampråb ikke alene vendt mod Zionist Israel, men også mod den danske regering og USA, bevægede den store menneskemængde sig afsted. Kampråbene gjaldede højt i de københavnske gader. Hvor harmen og vreden mod Israels folkemord i Gaza fik fuld skrue.

På Slotspladsen fik man rigtig fornemmelse af hvor stor demonstrationen egentlig var. Især da der fra scenen blev bedt om at vi tændte lyset på vores mobiltelefoner og holdt dem op. Et flot lyshav bredte sig. Kampen fortsætter.

For våbenhvile NU og et frit Palæstina!



Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater