Socialismen som eneste realistiske alternativ

Podcast om hvorfor socialismen står på dagsorden og hvad vi mener med socialisme. Imperialisme betyder krig, udbytning, undertrykkelse, ødelæggelser. Den er ude afstand til at løse de store problemer, som er indbygget i den kapitalistiske samfundsstruktur, der bygger på profit. Socialismen med arbejderklassen ved magten kan skabe de virkelige forandringer til løsninger og til at udvikle samfundet fremad mod kommunisme.

Oplæg holdt på APKs Novemberkonference i år der i år blev afholdt med temaet ”Alternativet til krig og folkemord – hvordan skaber vi det?” af Kristian fra Arbejderpartiet Kommunisterne, APK

Podcast: 25 minutter

Socialisme som alternativet til imperialistisk krig | Spreaker

Manifestet for et socialistisk Danmark

blev vedtaget på Arbejderpartiet Kommunisternes stiftende kongres april 2000 Principprogram – APK (apk2000.dk)

Socialisme – ord og handling

Socialismen blev ikke bygget på én dag, men den bliver bygget hver dag i form af styrkelse af revolutionens vej – den eneste vej der leder til socialismens skabelse og opbyggelse. En dag bliver socialismen så færdigbygget, at menneskeheden på det fundament kan skabe det klasseløse samfund: Kommunismen. De dele af et fundament vi har i dag, er marxismen-leninismen og socialismens enorme erfaringer indtil nu. Denne bog indeholder nogle udvalgte og betydelige bidrag fra dette skatkammer”

150 kr.  312 sider, udgivelse december 2023


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater