Hussein Al-Hussein taler på APK’s Novemberkonference om kampen for et frit Palæstina

Israels folkemord på Gaza, og deres intensiverede fordrivelse af palæstinensere på Vestbredden afslører tydeligt at den zionistiske apartheidstats intention er en folkefordrivelse af hele den Palæstinensiske befolkning. På APK’s Novemberkonference den 11. november i Valby er der oplæg til debat om situationen og kampen for et frit Palæstina ved Hussein Al-Hussein, (Den palæstinensiske Nationalforsamlingen i Danmark).

For mange af os er det umuligt at forestille sig omfanget af død og ødelæggelse i Gaza. De seneste uger har det israelske militær dræbt over 6.000 palæstinensere i Gaza. Israelske krigsfly har jævnet hele kvarterer med jorden. Millioner af palæstinensere er endnu en gang blevet gjort til flygtninge.

Mens den internationale opmærksomhed er rettet mod Gaza, benytter den israelske regering og deres 700.000 israelske bosættere, lejligheden til at fremskynde den igangværende fordrivelse af palæstinensere på Vestbredden. Der er opført 250 israelske bosættelser på de besatte områder af Vestbredden inkl. i Østjerusalem. Alle opført i modstrid med international lov.

USA og EU, forsøger at kvæle sandheden om Israels ulovlige besættelse, overgreb og annektering af Palæstinensiske områder, men de står afslørede for verdens folk. Gennem de seneste uger har der rejst sig en international massebevægelse i solidaritet med kampen for et Frit Palæstina, også i Danmark.

APK ikke kun støtter og forsvarer retten til modstand mod Israels besættelse, vi siger også at brug af magtmidler er en central metode i kampen for at vinde sin frihed for et undertrykt og besat folk. Herunder folkestrejker, blokader af våbentransport, og væbnet modstandskamp.

I praksis betyder en undladelse af modstand at man underlægger sig og legitimerer besættelse, hvilket giver militærmagten ro til at styrke deres positioner og udvide deres undertrykkelse.

Hvad det handler om for solidaritetsbevægelsen er bl.a. at forsvare retten til at gøre modstand, og opbygge en stærk Boykot bevægelse af det zionistiske apartheid Israel og deres støtter.

Se hele programmet for Novemberkonferencen her:

Velkomst

Nogle konsekvenser af de skærpede imperialistiske modsætninger
Skærpelsen af de imperialistiske modsætninger i dag – Danmark/EU, Rusland, Kina og USA, rivalisering og udbytning og kontrol i Afrika – Årsagen til bølgen af militærkup og borgerkrige – Flygtningestrømme og migranter til EU og Danmark.

Forskellige imperialisme strømninger og den anti-imperialistiske kamp i Danmark
Kamp mod imperialisme er kamp for revolution. Forskellige opfattelser om hvad imperialisme er i dag. Arbejderklassens rolle i opbygningen af en anti-imperialistisk anti-krigsbevægelse, der retter sig direkte mod NATO, EU og dansk imperialisme og dens regering, og uden at skønmale anden imperialisme.

Erfaringer og problemstillinger i mobilisering mod den imperialistiske krig
Erfaringer og problemstillinger omkring mobilisering af arbejderklassen mod den imperialistiske krig – Sammenhængen med den sociale og økonomiske kamp – De seneste strejker mod våben til krigen i Ukraine, USA’ s militærbaser i landet og højere lønninger og sociale ydelser.
– Oplæg over zoom fra vores kammerater i CIPOML, Kommunistisk platform – for Italiens arbejderklasses kommunistparti.

Militariseringen af uddannelserne og forskningen
Militariseringen af uddannelserne og forskningen samt den ideologiske kamp og krigsmanipulering af ungdommen.

Socialisme som alternativet til imperialistisk krig
Socialisme som alternativet til imperialistisk krig – Oktoberrevolutionen var en kamp mod imperialisme og krig – Nødvendigheden af at gøre socialisme, historisk og aktuelt, konkret og nærværende som løsning.

Afslutning med fælles spisning og kammeratligt samvær med tid til at snakke – og fællessange hvor medlemmer af vores røde sommerlejrorkester spiller for.

Se link til begivenhed på Facebook

Læs APKs udtalelse her STOP ISRAELS FOLKEMORD – FOR ET FRIT PALÆSTINA!

 

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater