Stop Tyrkiets massakre i Sengal

Af FEY-KURD (Sammenslutningen af Kurdiske Foreninger i Danmark)

Til offentligheden

STOP TYRKIETS MASSAKRE I SENGAL

Tyrkiet har igen vist sit beskidte ansigt i deres forsøg på at knægte og tilintetgøre den kurdiske befolkning.

Tirsdag den 7. december 2021 omkring kl. 14 har den tyrkiske stat angrebet Sengal med dødbringende bevæbnede droner. Dette feje droneangreb har den tyrkiske stat udført i den by, hvor yazidierne blev slagtet af ISIS med hjælp fra Erdogan. I et område, der forsøger at samle sig efter at have oplevet nogle af de mest grusomme angreb, som menneskeheden har været vidne til i nyere tid.

Dermed fortsætter den tyrkiske stat uden formindsket styrke at færdiggøre det grusomme arbejde, som ISIS begyndte, da de angreb yazidierne i Sengal.

Droneangrebet ramte en bil, hvor medformanden for Sengals selvstyre råd, Merwan Bedel befandt sig, sammen med hans to børn. Merwan Bedel mistede livet på stedet. Hans to børn blev reddet ud af den brændende bil og overlevede angrebet.

Den fascistiske tyrkiske stat har øget droneaktiviteterne over Sengal de seneste dage. I lyset af dette foragtelige angreb, opfordrer vi danske politikere til at fordømme dette angreb og vise deres støtte til yazidierne. Danske politikere bør klart melde ud, at de ikke accepterer angreb fra Erdogan og hans kompagnoner i ISIS. Den danske regering bør kræve NO-Fly-Zone i Sengal og på den måde forhindre at Tyrkiet og ISIS kan fortsætte deres dræbende angreb på den kurdiske befolkning.

Ved at tie er man med til at godkende den massakre, som den tyrkiske stat sammen med ISIS begår mod kurderne.

Stop Erdogan og ISIS! Støt Kurderne i deres frihedskamp!

Støt den internationale solidaritet

Se Fey-Kurd på facebook


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater