Jeg anbefaler alle at læse med hver dag på KPnet!

– Det fangede i dén grad min interesse, da jeg ved et rent tilfælde faldt over jeres netavis, siger en af KPnets nye læsere

Mads fra Sønderjylland er en af KPnets nye læsere. Vi har spurgt ham om hvorfor han er blevet fast læser af KPnet

Meget af det vi udsættes for i mainstream-medierne er en kombination af henholdsvis løgne og vildledninger, og her er det et forfriskende pust, at I er så hudløst ærlige i jeres mediedækning og står så konsekvent fast på den marxistiske-leninistiske linje.

Da jeg begyndte at læse jeres netavis, var det en øjenåbner. Jeg følte at der var nogen der forstod de ting, jeg bemærkede i mit eget daglige liv.

Hvad mener du om avisens dækning af situationen under coronakrisen?

Mainstream mediedækningen er fuldstændig håbløs, og man kan godt glemme alt om kritisk eller dybdeborende journalistik i de gængse aviser og tv-udsendelser. Dette gælder både under sædvanlige omstændigheder, men i endnu højere grad under “coronakrisen”.

Når jeg sætter “coronakrisen” i gåseøjne, hænger det sammen med, at hele situationen i de gængse medier males som en sundhedskrise og intet andet. Males som om, at alle de overgreb på frihedsrettigheder og arbejderklassen som vi har været vidne til på det seneste, udelukkende er af sundhedsmæssige årsager, udelukkende er af hensyn til folkesundheden. Af denne grund bryder jeg mig ikke meget om at bruge ordet “coronakrise”,

Og det er her jeg gerne vil rose KPnets dækning af situationen, for I formår nemlig at sætte fokus på de mange øvrige interessekonflikter (oftest økonomiske) som udspiller sig lige nu, som udmønter sig i alle de ændringer af samfundet vi ser, og som intet har med folkesundhed at gøre, selvom de dækkes ind under fællesbetegnelsen “coronakrisen”. Der findes andre og mere effektive strategier for bekæmpelse af vira, som også har været belyst af de WHO-relaterede artikler I har bragt. Strategier som ikke ville medføre samme økonomiske konsekvenser for samfundet.

Som I skriver, så bruges “kriser” af forskellige slags altid som påskud til store, grundlæggende ændringer i samfundet. Den faktor som i øjeblikket udnyttes, er det faktum at corona-virussen er noget udefrakommende, og at der derfor kan kapitaliseres (i bogstavelig og overført betydning) på befolkningens frygt for det fremmede og det ukendte. Vi skal dog ikke lade denne frygt blænde os for de mange politiske tiltag som finder sted lige nu, og som intet har med folkesundhed at gøre. Og det er dette aspekt, som jeg synes at I er aldeles gode til at belyse. I formår at holde fokus på de grundlæggende ting i samfundet, uden at lade jer distrahere af politikernes, mediernes og erhvervsledernes corona-relaterede propaganda.

Jeg anbefaler alle at læse med hver dag på KPnet!

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater