Tag springet: Kom med på Rød og Revolutionær Sommerlejr!

Har du lyst til at diskutere erfaringer og veje frem for arbejderklassens kamp i Danmark og internationalt. Er du vred over al den elendighed kapitalismen skaber, og vil du være med til at tale om handling. Så er APKs sommerlejr fra d. 15.- 19. juli det oplagte valg.

Fra sommerlejren i 2019

Er du dødtræt af politikere og industrifyrster, som kun taler om stramninger, men selv lever et liv på første klasse plus. Har du lyst til at vide mere om samfundet og diskutere handling og fælles kamp? Få kultur- og naturoplevelser?

Så kom med på APKs sommerlejr! De sammenhængende dage med input og debat giver et vældigt boost. Du kan være med en dag, to eller hele lejren – som ligger fra onsdag den 15. juli til søndag den 19. juli.

Årets overordnede tema: Arbejderklassens organisering og kampe

Der er meget at tage fat på og mange vigtige erfaringer vi skal høre. Stilladsarbejdere, bagagearbejdere, lokoførere, buschauffører, SOSU-assistenter er nogle af de grupper, der har strejket og aktioneret i 2019. Forude venter 2020 med en mulig økonomisk krise, skærpet klassekamp og en ustabil og farlig international situation. Organisering og solidaritet er nødvendig.

Lejren vil sætte spot på hvordan denne organisering og solidaritet kan opbygges. De fagligt organiserede, de reformramte, de unge, immigranterne, pensionisterne – alle må med, hvis kampene skal vindes og en fælles kamp for et bedre samfund skal op at stå.

Arbejdsgiverne har længe ført propagandakrig mod de grupper af arbejdere, der står i spidsen for en aktiv, faglig kamp – og toppen af fagbevægelsen hyler med i koret, de er lige så bekymrede over den voksende kampvilje. Vi kan ikke forlade os på parlamentariske appeller og fagtoppens gode vilje, men må organisere os fra bunden.

Sæt allerede nu rødt kryds i din kalender!

Om programmet

Der vil være oplæg og diskussioner formiddag og eftermiddag og enten oplæg eller kulturelle indslag om aftenen. Desuden vil der være pusterum om eftermiddagen, hvor man kan gå tur, deltage i fodboldkamp, spille spil eller bare slappe af.

Der vil være mange fællesaktiviteter, film, vandretur, aktivitetsværksted, kulturgruppe m.m.

Og man kan altid hænge ud i den hyggelige Café Marx.

For børnene vil der være et særligt program i børnenes eget telt, mens der er møder for de voksne.

Sted: Lejren foregår ved Vig, Odsherred, med overnatning i hytte og med mulighed for at ligge i telt (til lavere pris). Der er gode offentlige transportmuligheder og fællestransport fra København, Odense og Århus.

Hytten ligger på en 4 hektar stor grund, naturskønt og fredeligt. På arealet er der fodboldbane og legepladser, og grunden en omkranset af høje fyrretræer. Det er oplagt mellem oplæg og diskussioner at gå ture i omegnen og ture til vandet.

Der vil være mulighed for enkeltværelser og familieværelser, og der er et dejligt møde- og spiserum samt plads til børnelejr både ude og inde.

Alle giver en hånd med i de praktiske opgaver, men der vil være faste folk i køkkenet.

Vær opmærksom på at vi har ændret tidspunktet for sommerlejren fra sidst i juli til midten af juli.

PRAKTISK

Tid: I uge 29 fra onsdag den 15. juli kl. 17 til søndag den 19. juli kl. 12

Sted: Ved Vig, Odsherred, Nordvestsjælland

Priser: Vær med på hele lejren. Eller deltag en dag, med eller uden overnatning.
For alle dage alt inkl.: 1.150 kr. (Halv pris for børn).
1.000 kr. for folk der sover i telt.
Lav pris for lærlinge, folk på kontanthjælp o.lign.
Pris pr. dag incl. overnatning og forplejning: 300 kr.

Få mere at vide, skriv til: info@oktobernet.dk eller ring/sms 50559930


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater