APK kom en tur forbi Hotel- og Restaurantskolen

En håndfuld medlemmer af APKs Vesterbroafdeling var i dag på Hotel- og Restaurantskolen med løbesedler. Det gav masser af snak og interesse.

Der blev delt ud i kantinen, hvor det vrimlede med unge. Hver eneste løbeseddel blev modtaget med et smil og “det er også rigtigt”, når vi sagde, at løbesedlen handler om det lort regeringen laver, eller hvad man nu fik sagt.

Flere kom hen til os fordi de også ville have en løbeseddel.

Der blev straks lidt snak folk imellem og ved bordene.

Vi mødte mange kokkeelever, men også nogle fra catering, som er en uddannelse der varer 2,5 år og nogle der uddannede sig til receptionister. Vi talte med en gruppe fra konditorlinjen, som fortalte at de fra uddannelsens hjemmeside havde fået at vide, at det var til at få praktikplads. Det havde bare vist sig, at det kun gjaldt for bagere, men ikke for konditorer. Får de ikke en plads kan de ikke gøre uddannelsen færdig. Den bedste chance vil være en plads hos f.eks. Bilkas bageri, hvor man kommer til at stå og lave jordbærtærter, sagt med et fnys, ikke noget der kan matche ens glæde ved faget.

Der blev ved at komme flere unge til, men vores løbesedler var sluppet op.

Vi glæder os til at komme igen. Vi vil satse på hver gang at have dels en ny løbeseddel med, og samtidig andre tilbud – f.eks. om deltagelse i et spændende møde, en koncert eller vi kan fortælle om vores netavis. Til foråret vil vi bl.a. arbejde for at få nogle af de unge til at blive interesserede i vores sommerlejr.

Lisbet, APK, Vesterbro

Læs løbesedlen her
FLERE VARME HÆNDER OG MINDRE VALGFLÆSK

 


Det
te er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES 
– eller på FACEBOOK


Udgives af 
APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

KPnet 26. oktober 2018


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater