Styrk den internationale solidaritet Støttekoncert for Kobane

Søndag den 26. oktober 2014 kl. 14

Valby Kulturhus, Valgårdsvej4-8, 2500 Valby


NAZIM HIKMET KULTURFORENING



Klik og forstør

I årevis har kurdere, tyrkere og mennesker med forskellige religiøse overbevisninger været under utallige regimers pres; regimer, som med deres racistiske udtalelser har sået had imellem forskellige nationaliteter.

AKP-regeringen, som gang efter gang skriver under på imperialistiske projekter, har ikke blot manglet viljen til at løse det kurdiske problem, men har også vist en klar modstand imod at give den selvstyrende region Rojava og dets folk retten til livet. Med sit ønske om at gå i krig mod Syrien, forbliver AKP med sin offensive politik en trussel i Mellemøsten.

AKP-regeringen, som finansierer IS-medlemmernes kost og logi, ønsker ikke at yde hjælp i Kobane og bomber i stedet guerillaerne i området.

Med de kvindelige guerillaer i spidsen har Kobane, med deres børn og mænd, kæmpet og modstået IS i 31 dage.

Støtten og den logistiske hjælp som IS indtil videre har fået fra Tyrkiet, Qatar, generaler tilbage fra Saddams regering og Saudi-arabien, har ikke kun gjort IS stærkere, bidraget til deres salg af tilfangetagne kvinder på markeder og til udførelsen af en decideret massakre på de lokale kurdere, tyrkmenere, ezidier og arabere, men har også skabt en trussel mod den selvstyrende region Rojava og næsten umuliggjort passagen af hjælp over de lukkede grænser.

Efter drabet på de 40 demonstranter, som gik på gaden for at demonstrere imod den kritiske situation i Kobane, gør AKP-regeringen klar til at vedtage endnu flere fascistiske love, med det formål at “opretholde den offentlige orden”.

Det har aldrig været så vigtigt at forsvare Kobane, som det er i dag. Hvis Kobane falder, vil utallige massakrer ikke blot gøre Tyrkiet, men hele mellemøsten til et blodbad.

At række en hjælpende hånd til Kobane vil ikke blot betyde, at Rojavas folkelige revolution vil leve videre, men også at freden i Mellemøsten bliver opretholdt.

Lad os sammen styrke den internationale solidaritet! Lad os stoppe IS’ og Tyrkiets fascistiske angreb!

Se mere om arrangementet her

Nazim Hikmet Kulturforening

Netavisen 21. oktober 2014


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater