Spær kontoen på Den Sociale Pensionsfond

På et valgmøde i Nørrebro-hallen den 13.11 var der blandt de omkring 300 fremmødte ældre enighed om, at politikerne skal holde fingrene fra pengene i Den Sociale Pensionsfond. Mødet vedtog nedenstående udtalelse:

Til Folketing og regering

300 vælgere forsamlet til møde tirsdag den 13. november 2001 i Nørrebrohallen i København ønsker at udtale vor skarpeste protest imod den ligegyldighed en række politiske partier udviser overfor en landsretssag som omfatter Den Sociale Pensionsfonds formue på 149.6 milliarder kr. placeret i obligationer i Danmarks Nationalbank.

Tre partiers repræsentanter deltog i mødet.
Det var Socialistisk Folkeparti Enhedslisten og Dansk Folkeparti. Socialdemokratiet og CD sendte afbud i sidste øjeblik, medens Venstre, konservative, radikale og Kristeligt Folkeparti end ikke besvarede indbydelsen.

I den hæsblæsende tre ugers valgkamp, har de fleste politiske partier på Christiansborg med al kraft søgt at undgå at få trukket retssagen om Den Sociale Pensionsfond ind i valgkampen. De har heller ikke ønsket at komme til stede i Nørrebrohallen i dag for at sige, hvad deres mening er om retssagen og hvad de siger til forslaget om, at pensionsfondens formue spærres, indtil retten har talt, så der ikke står en fondskasse – støvsuget for alle værdier – den dag, der falder endelig dom ved domstolene.

Forsamlingen finder, at det er en skandaløs optræden, der udvises fra et flertal i Folketinget. Vi opfordrer til, at denne holdning bliver kendt overalt i Danmark inden valgdagen den 20. november.

Mødeleder Musse Møller

Evt. henvendelse om udtalelsen til mødets indbydere, Den Koordinerende Gruppe ved talsmanden :

Journalist Leif Larsen
Faurbjergvej 26, 4300 Holbæk, tlf.+ Fax 59 46 24 27 Mobil : 20 42 37 24
hjemmeside : http://hjem.get2net.dk/usynlig/
mail: leif.eigil@get2net.dk


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater