Stop Israels Gaza-massakrer og terror, illegal belejring, illegal besættelse og USA´s involvering i terroren

boykot_apartheid_israel_keld_lund_andersen

Af Henning Paaske Jensen

Gaza bliver forsøgt bombet til helvede på jord, alt imens vestens stormagter med USA i spidsen har givet tilladelse, ser på og har forståelse for ‘Israels sikkerhedsproblem’.

Lad det stå et øjeblik:

Mellemøstens eneste atommagt og største våbenmagt, med sofistikerede våben, jagere, raketter og udstyr og med verdens største militærmagt USA bag sig, skulle føle sin eksistens truet, alt imens de ekspanderer på Vestbredden.

Det zionistiske Israel kræver, at de som besætteren skal have sikkerhed for fortsat og udvidet besættelse og afkræver det af de palæstinensiske ofre, der lider under besættelsen!!

Hvordan havde Vestens mainstream propaganda-medier lydt, hvis det var Israel, der var bombet til ukendelighed som på de billeder vi ser, for slet ikke tale om alle de uhyggelige billeder af den massakrerede og sårede civilbefolkning?

De bomber kujonagtigt Gaza til ukendelighed fra luften og rammer civilbefolkningen .

Mens israelske landtropper og  besættelsestyrker viger, fordi de her på landjorden møder forenet palæstinensisk modstand og store tab.
Men det skal der helst ikke tales om, og sker det, behandles drab på besættelsessoldater, som om det er drab på civile.

Men palæstinensisk modstand og enhed imod besættelse kan ikke bortelimineres.

Med deres skingre Hamas mantra forsøger de at få os andre til at lukke øjnene for, at det i virkeligheden er palæstinensernes rettigheder, de er ude efter.
Den legitime palæstinensiske modstand mod besættelse.

De tror, at jo højere og oftere de udskriger Hamas som djævlen selv, så stækker de den internationale opinion og protest og at Israels bosættelses-eksplosion på Vestbredden glemmes .

Men flere og flere blandt verdens folk gennemskuer, på trods af meningsforskelle,  USA´s og det racistiske israelske vilddyrs propaganda  og går sammen for at stoppe vanviddet.

Flere og flere bakker op om boykot Israel kampagnen/ BDS kampagnen for at isolere apartheid Israel, som det også skete ifht. Sydafrika under apartheid.

Besøg  Boykot Israel på hjemmeside og på facebook

 Billedet: Plakat af Keld Lund Andersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.