Om jeg er vred? Jeg er glødende af raseri – Af Gitte Wilsdahl Christensen

Overvejer helt seriøst, at tage sætningen “Vær imod andre, som de er imod dig” for gode varer. Er I vimmer der ville skulle skides op og ned ad ryggen på samtlige politikere i dette land. For det er faktisk lige nøjagtigt det de gør. Ikke et eneste parti i dette land, kan sige sig fri for at være ligeglade med de reformramte. Heller ikke de såkaldt røde partier.

Af Gitte Wilsdahl Christensen


A og SF var med til at lave reformerne sammen med de blå. Og dengang sad de ellers selv i regering.
Ø’s Pernille Skipper har stået frem og sagt, at så længe uligheden ikke øges markant, så vil man pege på Mette Frederiksen som statsminister ved næste valg.

Jeg vil så gerne vide, hvad fanden hun mener med det?

Uligheden har aldrig været større, og folk er begyndt at få følgesygdomme af den måde de er tvunget til, at leve på. Mange af os har ikke råd til at forsørge os selv, men må spise skraldemad og undvære vores livsvigtige medicin. Samtidig er der flere børn der bliver mobbet fordi de har hul i skoene eller tøjet er for småt. Mange børn kan ikke holde fødselsdag for deres venner, hvilket igen er årsag til mobning.

Jeg er bedøvende ligeglad med, hvilket parti du kommer fra. Jeg kan ikke leve af valgflæsk, og det kan alle andre heller ikke. Jeg siger fra, hvis du er et røvhul over for mig og andre svage. Og lige nu og her er der intet parti, der får min stemme ved et kommende folketingsvalg. Skal jeg stemme på nogen bliver det fandeme nogle, der ikke lyver og bedrager borgerne. De findes så bare ikke lige p.t.

Om jeg er vred? Ja, jeg er glødende af raseri over, at blive pisset på af dem, der påstod at de ville hjælpe os. I har haft 4 år til, at gøre noget ved det, men INTET er sket. I havde muligheden for, at tage borgmesterposten på beskæftigelses og integrationsområdet, og I gjorde det ikke. Nu påstår I så, at I ved at sidde i de samme udvalg som I sad i under Anna Mee Allerslev kan gøre en verden til forskel.

Gu kan I da ej. Så havde I da forhåbentlig gjort det for flere år siden!

 

 

En tanke om “Om jeg er vred? Jeg er glødende af raseri – Af Gitte Wilsdahl Christensen”

  1. Jeg kunne ikke være mere enig. Mette F som statsminister efter den ekstremt ulighedsskabende reform hun fik gennemført i 2013, som hun stadig står ved, trods de mange sorte sager der vælter frem i pressen om syges nu totalt retsløse stilling , er et mareridt på linje med den nuværende regering. Pest eller kolera.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.