Har vi en hipsterregering ?

Hipster copy

 

Af  BW -15

I Danmark er det igen kommet på mode at være “hipster”.

En person kan kalde sig hipster, hvis han  går med skovmandsskjorte,  bærer fuldskæg og iøvrigt ligner en amerikansk stereotyp skovarbejder – bare uden økse.

Kvinderne kan kendes på frisuren, nemlig håret opsat i små stramme knolde a la Ritt Bjerregård – bl.a. kendt for at have været med til at indføre ejerlejlighedsbegrebet  her til lands med katastrofale boligbobler til følge.

Egentlig en meget sød og uskyldig mode – men pas på, bag denne tilsyneladende uskyldige nordamerikanske mode ligger der et livs- og menneskesyn, som ikke lader Ku Klux Klan meget tilbage at ønske hvad angår hån og latterliggørelse af andre mennesker, især dem der har et andet udseende end den hvide race for det meste har, men sandelig også et sexistisk syn på kvinder, der er så sociopatisk at det kan få selv veluddannede hvide kvinder til at nedgøre deres medsøstre  – bare p.gr. af farven.

Denne hipstermode er et gensyn med en racistisk kult, som var “in” i USA i 1930erne blandt overklassen og et redskab til at nedgøre den farvede arbejderklasse og som bredte sig ud af Guds eget land og over til Europa.Efter 70-80 år i dvale er de nu atter på banen og ses tydeligt på den siddende regerings nye udspil om, at flygtninge og indvandrere  –  under mottoet “Alle skal bidrage”  – nu skal ud og udføre ulønnet slavearbejde f.eks. i form af nyttejobs og andre fascistoide og fremmedfjendske ydmygende beskæftigelse uden overenskomsdækket løn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.