STOP ISRAELS TERROR!

Demonstration foran den israelske ambassade i Hellerup
Lørdag den 15. december 2001

Klik på billederne for stor gengivelse

Pernille Rosenkrantz-Theil taler

Demonstrationsdeltagere. Thomas Koppel og Annisette.
Palæstinensere med billeder af Arafat

Flere hundrede betjente var udkommanderet.
Ole Olsen, formand for Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening

Protesterne mod Israels terror mod palæstinenserne er blevet kraftigt optrappet verden over efter den israelske krigserklæring og undsigelse af den valgte leder af det palæstinensiske selvstyre Yassir Arafat.
I disse dage og timer har den israelske hær med en ufattelig brutalitet knust hele den palæstinensiske infrastruktur, indbefattet de palæstinensiske myndigheder; bombarderet byer og bydele; jævnet hundreder af bygninger med jorden; og ladet dødspatruljer henrette forsvarsløse palæstinensere.

Et par hundrede demonstrater, hovedsageligt danskere, deltog i Palæstina Initiativets demonstration lørdag eftermiddag foran den israelske ambassade i Hellerup. En bred koalition af partier, heriblandt Arbejderpartiet Kommunisterne, ungdomsorganisationer og fagforeninger stod bag demonstrationen. Den krævede øjeblikkeligt ophør af den israelske terror mod Palæstina og de palæstinensiske myndigheder og øjeblikkelig tilbagetrækning fra de besatte områder.

Kravene blev med vægt underbygget af talerne: Pernille Rosenkrantz-Theil, MF Enhedslisten, Ole Olsen, formand for Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening, og John Jacobsen, formand f. Stilladsklubben, Lager&Handelsarbejdernes Forbund.

Blandt demonstrationsdeltagerne sås bl.a. tidligere forbundsformand og MF Hardy Hansen og Thomas Koppel og Annisette fra Savage Rose.

Se også:
TEMA: STØT DET PALÆSTINENSISKE FOLKS KAMP

Netavisen 15. december 2001