DKU lukker togfabrikken Bombardier i Randers


Pressemeddelelse fra DKU - Randers
19.11.2004

DKU lukkede her til aften for togdriften til og fra togfabrikken Bombardier pga. deres produktion af tog til besættelsesmagten Israel!!!

Israel fortsætter med støtte fra USA deres besættelse og groteske undertrykkelse af Palæstina og det palæstinensiske folk.
Et af de nyeste tiltag er den mur Israel er ved at bygge - tværs igennem palæstinensisk jord - der er planlagt til at blive 350 km. lang og 6 m. høj!
Det svarer til, fra det østligste af Sjælland til det vestligste af Jylland og lidt til. Dvs. tværs gennem Danmark!!!

En sikkerhedsmur kalder de den... - Hvad er det så der er så sikkert ved den?
Det er ihvertfald helt sikkert at Israel bygger den for at understøtte og udbygge deres besættelse!
Det er også helt sikkert, at de er ligeglade med hvad palæstinenserne synes om den!

Noget, der også burde være sikkert er at alle burde fordømme Israel og nægte al samarbejde indtil besættelsen af Palæstina ophører.

Hvis vi for et øjeblik tager de historiske briller på vil vi jo også fordømme dem der samarbejdede med Nazi-Tyskland under 2 verdenskrig og deres besættelse af Danmark.

Af samme grund skal togfabrikken Bombardier stoppes i at producere tog til Israel, derfor har DKU her til aften sat en stopper for at toget nogensinde forlader fabrikken ved godt og grundigt at aflåse porten som toget skulle komme ud af!

DKU's talsmand Peter Hansen udtaler:
- Det er ikke okay, heller ikke gennem produktion, at støtte en stat der på det groveste hver dag dræber, undertrykker og ydmyger et folk hvis land de har besat!

Støt det palæstinensiske folks modstandskamp!
Frit Palæstina!

DKU - Danmarks kommunistiske ungdomsforbund

Se også
Rød front stopper tog til Israel i Randers
Politiken 20.11.2004

Netavisen 20. november 2004