70.000 kr til KPnet: Flot og festlig indsamlingsaften i København

APK og KPnet havde inviteret til indsamlingsmiddag i Oktober Bogbutik i København. Det blev en stor succes, hvor aftenen fløj afsted i muntert og hyggeligt tempo med en blanding af politiske kulturindslag, taler, mad, lotteri, digtoplæsning og fællessang. Resultat: 4.400 kr. til APKs medier.
Målet for indsamlingen er 70.000 kr. til den kommunistiske presse. Vi opfordrer alle læsere af KPnet til at give et bidrag!

Af APK, København


Line Kattepine med stærke rap-numre mod kapitalisme og krig

Der kunne næsten ikke klemmes flere ind ved det tæt besatte langbord, som var opstillet hele vejen ned gennem butikken. Vi må belave os på at næste indsamlingsaften skal afholdes i lånte lokaler, så vi kan invitere endnu flere.

Vi var en skøn blanding af nye og “gamle” deltagere, af unge og gamle.

Først hørte vi nogle af Line Kattepines formidable rap-numre. Nogen havde hørt dem på Lines videoer, men live var det en ekstra stærk oplevelse. Der blev klappet meget i løbet af aftenen, nok allermest af dette. Lines tekster om imperialismens krige, om kapitalismen og om modstanden er vrede, vidende og vanvittig godt skrevet.

Senere fulgte bl.a. oplæsning af nogle af de nye digte fra Kristian Dalgaards nye digtsamling, Næste Skridt, som udkommer omkring 1.12. De var gribende, stærke og vakte stor begejstring.

Der var medbragt mange fine ting til lotteriet, så der kunne laves 6 mindre og store gavekurve, og lotteriet i sig selv blev en munter affære.

Det bedste af det hele var nok at selskabet var så godt, diskussioner, samtaler, latter inddrog alle der var med.

Målet for indsamlingen er 70.000 kr til den kommunistiske presse
Giv et bidrag!

Bidrag kan indsættes på mobilpay 89496
eller på Oktobers konto:1551-16634271
Skriv: “støtte”

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne