Video fra Rødt og Revolutionært sommertræf: Thomas Boldt om arbejdskampen i DSB

Talsmand for lokomotivførerne i DSB Thomas Boldt gæstede APKs sommertræf, hvor han fortalte om de DSB-ansattes arbejdsforhold og den kamp, som de ansatte har været i siden ledelsen meldte DSB ind i Dansk Industri og opsagde lokalaftalerne. Ledelsen er godt i gang med at smadre arbejdsforholdene for de ansatte som en del af en plan om at følge EUs diktat om 100 % privatisering af alt der kører på skinner. Fredag varslede lokomotivførerne på S-togene strejke pga manglende udbetaling af nattillæg.
Se vidoen fra KPnetTV

Se også
Lokomotivfører Thomas Boldt på Rødt og Revolutionært Sommertræf: Det er en fælles kamp
KPnet 25. juli 2019


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne