Send ikke flere penge til Bruxelles!

Af Folkebevægelsen mod EU

– Hvorfor skal Danmark fortsat aflevere mange milliarder til et EU, hvis revisorer nu på 12. år ikke kan godkende regnskabet? spørger Ole Krarup fra Folkebevægelsen mod EU

For 12. år i træk kan EUs revisorer ikke godkende unionens regnskaber. Det fremgår af en rapport, som EU-parlamentets budgetkontroludvalg modtog i går.

– Trods alle EU-Kommissionens undskyldninger og søforklaringer, så er dette blot et nyt afsnit i en fortsat skandaløs farce om svindel, regnskabsrod og ansvarsflugt. Med fejl i mere end to ud af fem udbetalinger, så er der ikke tale om et lille omfang, udtaler Ole Krarup, Folkebevægelsen mod EU, som medlem af budgetkontroludvalget i EU-parlamentet og spørger:

– Hvordan kan regeringen og de EU-begejstrede politikere forsvare, at Danmark skal fortsætte med at aflevere et to-cifret milliardbeløb til svindelbutikken i Bruxelles, når de administreres så uansvarligt? Til næste år vil Danmark miste 22 millioner kroner hver eneste dag på EU-medlemskabet. De penge kunne vi bruge bedre – lokalt og globalt!

Netavisen 25. oktober 06


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater