Oversigt over bloggere

Lave K. Broch

Lave K. Broch

1. suppleant til EU-parlamentet for Folkebevægelsen mod EU. Partipolitisk hører jeg hjemme i Radikale Venstre, men jeg mener EU er til skade for folkestyret, miljøet, velfærden og Danmarks internationale relationer og derfor støtter jeg den tværpolitiske EU-modstand gennem Folkebevægelsen. Jeg er også en af initiativtagerne bag Radikalt EU-kritisk Netværk (www.radikaleukritik.dk) og EU-modstand fra midten (www.eumodstandframidten.dk) samt bestyrelsesmedlem i Tænketanken NyAgenda. Derudover er jeg formand for FN-forbundets freds- og konfliktløsningsudvalg og medlem FN-forbundets bestyrelse. Jeg er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet, officer af reserven i Beredskabsstyrelsen og født i 1972.

2 artikler
Jesper Morville

Jesper Morville

Historiker og har i mange årtier været engageret i kampen imod EU og i debatten om alternativer, bl.a. et nærmere nordisk samarbejde. Fra 1994 til 2004 var jeg ansat i Folkebevægelsen mod EU, og har fulgt og skrevet om EUs historie og udvikling (og forhåbentlig snarlige afvikling). Fra 2004 har jeg været medlem af Folkebevægelsens forretningsudvalg.

1 artikel
Ann-Selena Cailloux

Ann-Selena Cailloux

Medlem af Folkebevægelsen mod EU og dens ungdomsbevægelse ROPA

1 artikel
Lisbet Bonde

Lisbet Bonde

Lisbet Bonde. Aktiv i Folkebevægelsens kampagneudvalg og i Herlevkomiteen. Er med i ledelsen af APK.

1 artikel
Ib Christensen

Ib Christensen

Ib Christensen er tidligere medlem af Folketinget for Retsforbundet. 1978-79 sad Ib Christensen i EU-Parlamentet for Retsforbundet. Ib repræsenterede Folkebevægelsen i EU-Parlamentet 1984-94.

1 artikel
Rina Ronja Kari

Rina Ronja Kari

Aktiv i Folkebevægelsen mod EU, og valgt til landsledelsen siden 2008. Repræsenterer Folkebevægelsen mod EU i EU-Parlamentet siden 2014. Medlem af Enhedslisten. www.rinaronja.dk

2 artikler
Morten Dam

Morten Dam

Bosiddende i København. Suppleant til landsledelsen i Folkebevægelsen mod EU og medlem af den britiske tænketank The Bruges Group.

1 artikel