Vær med til sikre og udvikle de alternative folkelige medier

Det bliver stadig vigtigere med opbygningen af folkelige og alternative medier, der kan imødegå de borgerlige mainstream-mediers daglige hjernevask.

Med ’undergrundsmedier’ som den daglige netavis kpnet.dk, stiller Oktober Forlag nyheder, informationer og analyser til rådighed til brug for kampene imod nedskæringspolitik, det nyliberale EU, krig og fascisme – for et andet samfund og en bedre verden.

Kommunistisk Politik har siden 1997 analyseret den danske og internationale klassekamp, på højde – eller tilmed undertiden på forkant – med begivenhederne. Alle numre ligger på nettet, siden 2001 som pdf. Fra efteråret 2017 er det fortsat som det politiske og teoretisk tidsskrift Enhed og Kamp.

Kpnet.dk har siden årtusindeskiftet været en daglig netavis, og med sine reportager fra gaden været en fremragende kilde til ved selvsyn at følge med i ungdommens, arbejdernes og de folkelige bevægelsers kamp.

Facebooksiden KPnetavisen giver hver dag et opdateret overblik med kommentarer og læserdebat.
Men det er ikke gratis at gøre det. Oktober Forlag modtager hverken statsstøtte eller har kommercielle annonceindtægter.

Derfor henvender vi os til alle, der vil være med til at styrke de revolutionære positioner, om at tegne abonnement.

og sidst, men ikke mindst

  • Bliv aktiv med at styrke og udbrede KPnet – del med dine venner, skriv og deltag i debatten.

Abonnement indbetales her

Bankkonto
1551 – 166 34 271
eller
Oktober Forlag
Giro 1-663-4271