“Næste skridt” – Ny digtsamling af Kristian Dalgaard

På KPnet’s Skitseblog skriver en række digtere og forfattere, heriblandt Kristian Dalgaard. Fra hans hånd ligger nu en ny digtsamling, Næste skridt, som udkommer 30. november. Digtsamlingen fortsætter tråden fra hvad der kendes fra hans debutsamling Lykkelands lænker samt tråden fra hans arbejder på Skitseblog. Den ligner et godt bud på årets røde julegave.

Kristian Dalgaards debutsamling, Lykkelands lænker, udkom på Oktober Forlag i 2013, og den blev godt modtaget af såvel læsere som anmeldere.

Om den skrev Allan Thomsen Valhøj i en lektørudtalelse at:

“Dalgaards digte minder meget om socialistiske forfattere som John Max Pedersen, Carl Scharnberg og ikke mindst Martin Andersen Nexø” 

På KPnet anmeldte Peer Nørbo den med følgende konklusion:

“Det er en rigtig dejlig bog som giver håb, viser veje og med sin alsidighed kalder på både alvor, humor og frem for alt fornemmelsen af muligheder for forandringer, og vel og mærke, forandringer i fællesskab.”
Se hele anmeldelsen her 

I forbindelse med udgivelsen af Lykkelands lænker lavede vi et interview med forfatteren, se interviewet “Ud  den røde kultur-tørke”

På KPnet’s spørgsmål om hvad den nye samling byder på, svarer Kristian:

“Med Lykkelands lænker ville jeg være med til at få røde kultur ud af en tørke-periode. Med Næste skridt vil jeg lave moderne automatiske vandingsanlæg og nænsomt gøde jordbunden for de politiske spirer der er.”

Næste skridt, digte af Kristian Dalgaard
Foreningen Oktober Forlag105 sider, 130 kr.

Kan købes i Oktobers butikker fra 30. november og via info@oktobernet.dk. Prisen tillægges porto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.