Dronning Margrethe taler dansk til nytår – Må USA bevare Danmark

 


Af Ron Ridenour

”Vi har i det forløbne år været vidne til terrorangreb, som har skabt angst og forfærdelse… Vi skal være standhaftige og holde modet oppe,” og forsætte med at bombe de lande hvor vi skaber terrorister som laver uhyrlig vold med henblik på at bevare deres suverænitet.

”Krig og fattigdom har fået mange til at flygte, også til Danmark. Vi tager os af mennesker, der har brug for hjælp… og vi har også forventninger til dem”… De skal påskønne vores lange historie og dybe rødder som koloniejer og Vikingeplyndrer, som stadig sidder i vores blod.

Flygtninge og immigranter skal integrere sig. De skal spise flæskesteg med rødkål og kartofler med brun sauce mens de taler dansk. De skal være glade for vores jul og nytår når vi spiser torsk til luksuspris og fyrer for milliarder af kroner krudt af, som dog har den ulempe at det skader vores børn, sætter ild til vores huse, forurener vores planet til en værdi som kunne uddanne alle børn og helbrede hele verdens malariaramte.

Vi stolte danskere dyrker i fællesskab vores kultur, danskhed og sprog. Vi er så awesome. Men der er et par millioner danskere som  ikke kan se min tale i aften på grund af en fejl på You See. Vores dygtige teknikkere er i kontakt med Amerika for at finde ud af det, ingen tvivl om det.

Vi bakker fuldstændig op om vores storebrors krig mod terror og for demokrati. Vi ofrer mere end vores vægt i guld for de humanitære missioner rundt omkring i verden. Vi sender vores modige piloter, vores lejesoldater, vores militære instruktører, vores undervisere i demokrati bredt og vidt ud i verden. They went. They saw. They killed.

Og Kronprinsen har besøgt vores udsendte i Irak og i Mali, hvor han har takket tidligere vicepræsident Richard Cheneys firma Halliburton for deres indsats med at genopbygge hvad vi har ødelagt. Han takkede også Monsanto for deres forsøg på at opdyrke de afrikanske lande så vi kan få billigere afgrøder. Kronprinsen har også besøgt vores venner i kongeriget Saudi Arabien hvor vi står skulder ved skulder med deres demokrati og lighed.

Vi er taknemmelige over for vores nationale energiforsyning med vedvarende vind- og vandenergi (og olie og gas), og vi takker vores storebror Goldman Sachs money magicians, som vi sælger Dong til for en solidaritetspris.

Jeg gør mit for vores partnership ved at ryge danske cigaretter. Det kunne godt være at tobakken er amerikansk, men en bananrepublik er vi ikke.

Jeg slutter min 45.  nytårs tale, som ikke vil være min sidste, med at takke hele den danske folk for jeres skattebidrag til min 100 millioner kr. overførsels indkomst.

Må USA Bevare Danmark!

2. januar 2017

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.