Nej til krig mod Syrien!

nej til krig mod syrien - plakat


Af Poul Andersen –

Ovenpå den forfærdelige terror i Belgien i onsdags, er det på sin plads at udtrykke sorg og afstandtagen overfor denne handling. Drab på uskyldige mennesker kan aldrig accepteres.

Imidlertid kunne det ønskes at medier og politikere havde haft lige så stor bevågenhed når det drejer sig om de uhyrlige terrorbombninger, som har fundet sted i Tyrkiet af flere omgange i løbet af det sidste halvår. Lader til at det er ekstra forfærdelig nå det rammer Europa og mindre uhyrligt når muslimsk orienterede mennesker bliver slået ihjel.

Lige så afskyvækkende er det vel også med de tusinder og atter tusinder af mennesker i Syrien, hvis byer er blevet sønderbombet af bla. USA med støtte af europæiske lande, hvor Danmark er et af de mest ihærdige.

Millioner af mennesker er drevet på flugt. I virkeligheden er det vel også terror? I den forbindelse totalt uforståeligt at Folketingets overvejende flertal vil sende kampfly og tropper(Jægerkorpset/frømandskorpset) til Syrien. I stedet burde det erkendes at dansk deltagelse i de mellemøstlige konflikter har været fejlslagen og kun har medført nød, elendighed, og terrorisme.

Godt at se der er taget initiativ til demonstration
TORSDAG D. 31. MARTS PÅ CHRISTIANBORGS SLOTSPLADS
KL. 16-18.

Under Overskriften NEJ TIL KRIG MOD SYRIEN
Ingen tropper eller kampfly til Syrien. Det er i strid med folkeretten, uden FN-mandat og vi er ikke inviteret. Nej til dansk krigsdeltagelse.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.