Fortsæt kampen uden illusioner!


Vreden er stor efter Enhedslistens og Alternativets svigt. De valgte de lette taburetter i stedet for at stille sig på de reformramtes side i deres kamp og gøre borgmesterposten for beskæftigelse til et udgangspunkt for solidaritet og opbakning. Poul skrev denne kommentar i debatten på Jobcentrets Ofres facebookside

Af Poul Andersen

Ja gu fanden er det hårdt at blive svigtet af Å og Ø. Der er kun en vej frem. Fortsæt det fantastiske arbejde, der er gjort, ved vedholdende og stædigt at fortsætte kampen, for at få en human behandling af de reformramte.

Et system der grundlæggende er baseret på profitmaksimering kan ikke ændres af parlamentarisk vej. Selvom jeg ikke selv er ramt, har jeg familiemedlemmer der er. Og det er ubærligt at følge den svinske behandling de får.

Kun en fortsættelse af aktioner, demonstrationer, med deltagelse af alle, der har fået nok af den umenneskelige jagt på vores sygdomsramte klassefæller, kan stoppe og forbedre den ulovlige forvaltning og bunduretfærdige lovgivning.

Uden illusioner om en parlamentarisk løsning må en forsættelse og synliggørelse af de reformramtes kamp være vejen frem.  Al forandring kommer nedenfra -og stor beundring til jer i næstehjælperne og jobcentret ofre.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.