LO SVIGTER SINE MEDLEMMER

Som Information skriver: ”LO’s formand afviser at tvinge kommuner og regioner til at indføre arbejdsklausuler og kædeansvar for at forhindre social dumping. Dermed løber Harald Børsting fra LO-aftale, lyder kritikken”.

Eller sagt på en anden måde LO går åbenlys mod sine medlemmers ve og vel og støtter manglende arbejdsklausuler, der sikre arbejdet udføres i forhold til dansk overenskomst og danske forhold, derudover støtter LO åbenbart også social dumpning ved ikke at støtte kædeansvar, så at hovedentreprenøren har ansvaret for underentreprenør også overholder danske regler. Det kan ikke være i LO-medlemmernes interesse, at LO arbejder mod mere social dumpning og løntryk i Danmark.

Det er virkelig på tide at LO-medlemmerne vågner op og går mod deres hovedorganisation. Det er deres arbejdsforhold og lønvilkår LO er ved at undergrave.

Kun ganske få LO-forbunds formænd har været ude med kritik af LO´s svigt. Her blandt andet FOA´s formand Dennis Kristensen, som siger sådan til Information: ”Vi kan ikke leve med, at LO går ud og har en anden holdning – af politiske årsager for at hjælpe regeringen eller hvad det nu skyldes – som går ud over offentlig ansatte LO-medlemmers beskyttelse. Der stopper legen. Vi betaler det samme i kontingent som alle andre, og vi vil behandles ordentlig også af LO’s formand,” siger FOA’s formand, Dennis Kristensen.

http://www.information.dk/492006

Se også MARTIN THIEMKE – KORT OG KLART

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.