KAN DU STADIG SE FORSKELLEN?

V_og_SD
Af Martin Thiemke

Mange har både før og efter valget sagt, at der er tydelig forskel så Socialdemokratiet og Venstre.

Rigtig mange af os valgte at brænde valgkortet på valgdagen. Dels fordi politikerne igen og igen kommer med løgn på løgn om deres politik. Dels fordi politikerne igen og igen svigter vælgerne. Dels fordi vi ikke kunne, og stadig ikke kan, se forskellen på rød og blå blok.

INGEN politikere kunne fortælle hvorfor valgkortet ikke skulle brændes til fordel for at stemme blankt og derved holde stemmeprocenten “kunstigt oppe”. Kunstigt oppe, for at kunne sælge vores demokrati som velfungerende.

Med Socialdemokratiets og Radikales holde hånden under regeringen viser partierne jo lige at vores stemmer er ligegyldige og kun er til for at den enkelte politiker og partierne kan hive partistøtten hjem. Ellers mangler de to, såkaldte røde partier, en virkelig god forklaring.

Og nej, jeg køber ikke Socialdemokratiets forklaring med de ikke er enige i indholdet kun det tekniske. Det svarer til ansatte i ældreplejen siger: Nu er I blevet vasket hr og fru Danmark, derfor er I ikke nødvendigvis rene, men teknisk set er arbejdet gjort.

Kan du se forskellen så Socialdemokratiet, Radikale og Venstre efter valget? Jeg kan ikke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.