Jep, det er asocialt

baenke_med_armlaen

Af Martin Thiemke

Når man kommer med en påstand om andre er asociale, skal de også have mulighed for at forsvare dette.  Derfor kommer her DSBs egen forklaring på armlæn mod hjemløse, jep du læste rigtigt: DBS-armlæn mod hjemløse!

Jeg ved ikke om det med gangbesværede gør armlænene mere sociale, eller bare er en dårlig indpakning af en asocial metode mod hjemløse.

Jeg har forklaret DSB hvorfor jeg mener, at armlænene er sat op først og fremmest mod de hjemløse, blandt andet tilråb, henvendelser fra ansatte mod hjemløse uden der ses på om der ventes på toget eller ej.

Når det nu er udvalgte bænke indendørs og armlænene er sat op for blandt andet gangbesværede og mod hjemløse, DSBs egen ord, må jeg konkluderer at DSB forventer en kundetilbagegang på omkring 25 procent, da firepersonsbænke er lavet om til trapersonsbænke, altså den sidste må DSB regne med forsvinder.

DSBs Svar:

Hej Martin

Grunden til der er armlæn på nogle af bænkene er for at give eksempelvis gangbesværede en mulighed for at rejse sig på. Det er rigtigt, at disse armlæn også forhindre eksempelvis hjemløse i at sove på bænkene.

Bænkene der er opstillet på DSB’s stationer er beregnet til at sidde på, og ikke til fx at sove på.

Det ligger os meget på sinde at give vores kunder bedre oplevelser, så tak for dine synspunkter.

De bedste hilsner

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.