Herning Kommune indberettet for statsforvaltningen

demo
Af Martin Thiemke

Som direkte konsekvens af ugyldige afgørelser om samliv i 2014 i Herning Kommune og kommunens manglende sagsbehandling af klager og erstatningskrav som følge af kommunens ugyldige afgørelser om samliv blev Herning Kommune i går indberettet til tilsynsmyndigheden – Statsforvaltningen.

Jo længere tid, der går før kommunen vælger at følger dansk lovgivning og behandler klagerne, jo højre bliver erstatningskravene til kommunen og jo større bliver regningen.

Som borger i Herning kommune er det vigtigt at huske på, at det er jeres skattekroner som kommunens borgmester Lars Krarup (V) “spiller russisk roulette” med.

Når en kommune vælger ikke at sagsbehandle en klage men uden sagsbehandling straks sender den til Ankestyrelsen, tilsidesætter kommunens byråd og direktion dansk lovgivning, hvilket flere borgere har oplevet, i Herning Kommune, i forbindelse med ugyldige afgørelser om samliv truffet ud fra Aktivloven (kontanthjælpsreformen). Samtidig gør kommunens ledelse sig også skyldig i flere overtrædelser af Straffeloven, og da det er med velfærdsforringelser som følge for borgerne i kommunen, så som skærpet omstændigheder.

Den ene klage til Statsforvaltningen er som følgende:

Klage over Herning Kommune ikke følger loven og ikke sagsbehandler på klager over ugyldige afgørelser om samliv ifølge principafgørelse 49-14

Jeg har tidligere klaget til Herning Kommune over at min afgørelse om samliv er ugyldig ifølge Ankestyrelsens principafgørelse 49-14 og at den dermed pålagte gensidige forsørgerpligt har været ulovlig.

Herning Kommune vil ikke behandle min klage med henvisning til KLs udredning om dette. KL, Ankestyrelsen og beskæftigelsesministeriet har offentligt meldt ud at kommunerne ikke må stoppe sagsbehandlingen med henvisning til KLs udredning.

Jeg vil derfor gerne indgive en klage over Herning Kommune til det kommunale tilsyn – Statsforvaltningen – fordi Herning Kommune ikke følger loven og ikke sagsbehandler på klager over ugyldige afgørelser om samliv ifølge Ankestyrelsens principafgørelse 49-14.

Se også Martin Thiemkes blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.