Fagbevægelsen vil ikke medlemmernes vilkår

?


Af Martin Thiemke

Dét hersker der faktisk ikke tvivl om, efter FOA har måtte konstatere at andre fagforbund mener tiden ikke er inde til en demonstration for bedre forhold for de ansatte.

Hvornår er tiden så inde? Hvornår er tiden så den rigtige? Hvis man spørger bredt nok er den det aldrig.

Det var den heller ikke sidste år i Herning for brugere og pårørende i psykiatrien. Trods det faktum blev det umulige muligt på kun ti dage i tæt samarbejde mellem flere.

At fagbevægelsen ikke finder tiden er inde til at kæmpe for de ansattes vilkår, kan jeg kun betragte som LO-FAGBEVÆGELSENS HIDTIL STØRSTE FALLITERKLÆRING, for en fagbevægelse som ikke vil deres medlemmer har ingen eksistensberettigelse!

At fagbevægelsen ikke vil bakke op om FOA og en demonstration for de ansatte har jeg skrevet en kommentar om på facebook til FOAs forbundsformand:

Kære alle. Tiden er aldrig inde hvis man spørger rundt omkring. Tiden var heller ikke “lige inde” sidste år for psykiatrien i Herning kommune.

Trods det fik vi den største demonstration mod sammenlægninger, besparelser og derved forringede vilkår for brugere, pårørende og ikke mindst de ansatte, som kommunen har set siden FOAs demonstration i 2008 selvom det var regn.

Resultatet af debatindlæg, høringssvar og demo var at besparelser via sammenlægninger blev taget af bordet. Det på blot ti dage i tæt samarbejde mellem BEDRE PSYKIATRI, SIND, brugere og pårørende i psykiatrien.

Jeg vil sige det sådan: Ttiden er altid inde hvis man har en sag at kæmpe for, og dét er der her!

Kære Dennis, måske FOA skulle tænke utraditionelt og inddrage brugere og pårørende og ad dén vej prøve at få gang i noget. Jo ringere vilkår brugerne har, jo større pres er der på de pårørende, og jo dårligere vilkår har de ansatte. I Herning er vi stadige opmærksomme på vilkårene for alle tre led.

Og stadig klar til kamp

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.