alle_bornene_banner

Hele denne konflikt er en KÆMPE skandale

5. lockoutdag, mandag den 8. april
INGEN tegn på opgivenhed eller træthed blandt lærerne. Vi mødtes kvart over 7 bag ved skolen, solen begyndte så småt at skinne gennem morgentågen.

Efterhånden var vi en 50 lærere. Enkelte havde sygemeldt sig, som vi har aftalt at gøre, til aktionsgruppen. Gule veste, skilte, bannere og march ned til krydset Ring 4 og Nordbuen, her ved vi at også mange af forældrene kører forbi om morgenen.

Vi havde masker på af Antorini, Ziegler og Corydon og store høreværn – på nogle af skiltene var teksten: Vi lytter til lærerne!!

Igen en masse vinken og dytten i den tætte, tætte morgentrafik. Søde hilsner fra cyklister og buspassagerer, der steg ud ved stoppestederne i krydset.

Flere af tjenestemænds-kollegerne deltog. En af dem havde taget en stor bøtte chokolade med til os.

Bagefter tog de fleste med videre til pædagogseminariet. I dag sender vi breve ud til alle vores elever med invitation til at mødes med os på fredag. Enkelte tog hjem for at lave det som hjemmearbejde. Bl.a. en af de unge lærere, som havde vagten i dag med at tage sig af sit eget skolebarn og 11 af hendes kammerater.

Det er også en side af al den solidaritet og gensidige hjælp, der udfoldes, forældrenes mange initiativer til at hjælpe hinanden.

Vi har en god aktionsgruppe for Egebjerglærerne, 3 kvinder som velforberedt og mildt styrer os gennem planlægningsdiskussioner, skiltemaling og dagligt sender mails og sms med den organisatoriske plan for resten af ugen. De mødes så hver dag med de andre skolers aktionsgrupper og kredsstyrelsen.

Mediegruppen er der også gang i. De har allerede produceret et antal super gode film, som ligger på You Tube, facebook osv.

Se

Video af Rune fra Egebjergskolen

Video-sang fra Vestbjerg skole

Inden konflikten er omme tror jeg, der på landsplan er blevet produceret 1000 nye sange og flere hundrede videoer. Man kan slet ikke nå at følge med på facebook i alt det, der lægges ud.

I morgen skal vi mødes kl. 7 og stå langs Roskildevejen sammen med lærere fra næsten hele Sjælland. Det bliver sjovt!

Bagefter er der Ballerup stormøde. Tirsdag aften og onsdag deltager vi i aktiviteter inde i København.

Torsdag er den store fælles demonstration på Christiansborg.

Sikke en modvilje regeringen og KL har fået skabt i store dele af befolkningen, med sit fuldstændigt gennemskuelige og hykleriske skuespil.

Og lærerne er rasende – over den ringeagtende nedgørende behandling vi får, over magthavernes bedreviden/uvidenhed/uvidenskabelighed omkring folkeskolen, og over at vi skal bøde med vores løn og være udelukket fra arbejde, når det hele alligevel er aftalt på forhånd.

Og når det går ud over så mange mennesker. Også alle de på forskellige voksenuddannelser, som mister deres eksamen, det er en skandale.

HELE DENNE KONFLIKT ER EN KÆMPE SKANDALE. Det er magtmisbrug og enevoldshovmod.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.