USA & co: Samarbejdspartner søges – fascister ingen hindring

 413d7-lenin-monuments-went-down-in-ukraine-714569
De ultra reaktionære i Ukraine, der er forbundet med russerhad og jødehad skal helst ikke omtales, som det det er. De benævnes i stedet  som lidt voldsomme demonstranter  – dog bevæbnet til tænderne med skydevåben og molotov cocktails, som de har  brugt i praksis. For USA & co. er de personer som er anvendelige, men måske skal tøjles lidt.

Bevæger man sig ind på at kalde de højre-nationales baggrund og  deres praksis fascisme og nazisme rejses straks flaget: “Russisk propaganda”.At den nye kupregering i Ukraine har fascister og nazister på afgørende poster, herunder sikkerhedsministeriet, og som det allerførste gjorde russisk ulovligt som officielt sprog, er for de danske medier og politikere ikke noget synderligt problem.

Men hvem andre end ekstreme højrenationalister – hadefulde fascister og nazister – stiller sig i spidsen for en sådan nedgørende og splittende handling overfor et meget stort russisk talende mindretal ? Alt det lader Vesten så godt som gå upåtalt hen.

Kan man fortænke russisktalende i at tænke: Hvad bliver det næste. Har de tiltænkt os en fremtid i Ukraine som undermennesker?
Det skal der ikke fokuseres på. Visse vasse mener USA, EU og Danmark.

USA’s indblanding og samarbejde, om hvem der skulle installeres i Ukraine, er også kommet mere og mere for en dag.Yderligtgående folk som Oleh Tyahnybok, leder af det fascistiske Svoboda parti og nu med i ‘overgangsregeringen’, skal man blot have kontakt med 4 gange i ugen, udtalte USA’s statssekretær Nuland i en nylig afdækket telefonsamtale.

At USA efter forgodtbefindende samarbejder med fascister som i Ukraine er slet ikke nogen ny ting. Hvis man kikker tingene efter i sømmene, er det det, de gør fra tid til anden, bl.a. med de religiøse Al Queda fascister i Syrien.
Et urovækkende samarbejde med repræsentanter for den brune pest, hvor målet helliger midlet: At skaffe sig imperialistisk kontrol over markeder og resourcer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.