Israels ambassadør i Deadline: Befolkningen er selv skyld i massakrene!

israelsk_massakre_gaza
Af Henning Paaske Jensen

I TV Deadline søndag aften forsvarede den israelske ambassadør i Danmark Israels kriminelle massakrer mod civilbefolkningen; himmelråbende angreb på civilbefolkningen, som bliver fordømt af folkene i hele verden.

– Det er befolkningens egen skyld de bliver dræbt/massakreret – fordi de har valgt Hamas og ikke Fatah, slap det ud af munden på ambassadøren.

Et utilsløret forsvar for krigsforbrydelse og terror.

Israels mantra med dæmonisering af Hamas har deres eget formål.

Det skal aflede fra det faktum, at det palæstinensiske folk fastholder sine legitime rettigheder og ikke vil anerkende Israel som en eksklusiv racistisk apartheid stat med forrang for jøder og ikke vil afskrive flygtningenes ret til tilbagevenden.

Dette er det palæstinensiske folks forbrydelse, derfor skal de straffes med terror og massakrer.

Historisk har Israel kæmpet imod palæstinensiske enhed i kamp for deres rettigheder og forsøgt at uddybe splittelsen, som de også gør lige nu.

”Hamas mantraet” skal også aflede opmærksomheden fra, at Israel ulovligt og i hastig tempo udbygger sin kolonisering og fortrænger palæstinensere og i det hele taget fra, at palæstinensernes krav ses som  helt legitime og baseret på international ret.

Den seneste massakre er led i en lang afstraffelse af Gazas befolkning, der skal forhindre dem i at ånde,som de tidligere bombardementer og kriminelle udsultende blokader i verdens største “selvstyrende” fængsel. Uden selvstændig adgang til omverdenen til lands til vands eller i luften og helt afhængig af nødhjælp.

Israels kriminelle handlinger må få den konsekvens, at Israel stilles for Den internationale Straffedomstol for statsterror, og udsættes for sanktioner – et krav som må intensiveres mere og mere.

 Se billeder fra den afskyelige massakre mod Gazas befolkning  her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.