Skræmmende udvikling!

Af Marianne Grann, aktiv i den sociale bevægelse i Randers

Så er 2020 da godt nok sat i gang.
Det er godt nok beskæmmende at Statsministeren vil tvangsfjerne og tvangsbortadoptere flere børn!!!!!!!

Skræmmende tale når man ved, at der i forvejen er uhyggeligt mange fejl i netop disse sager på landsplan og når man tænker på, hvordan mange syge, der er fastholdt på kontanthjælp trues med at få fjernet deres børn, hvis ikke de kan arbejde bare få timer, for som der siges, så kan de jo nok heller ikke give deres børn en god opvækst??

Eller de forældre til handicappede børn, der kæmper en daglig kamp, for at få hjælp til deres børn…….vil det også her være billigere bare at tvangsfjerne????

Man fattiggør mennesker og når de ikke kan forsørge deres børn forsvarligt, truer man da bare med at fjerne dem eller helt bortadoptere dem…….så længe det handler om økonomi, har det INTET med barnets tarv at gøre, hvilket vi allerede ser, fordi der også allerede i dag kassetænkes i tvangsfjernelser, helt ligesom der gøres med syge og handicappede mennesker rundt i landets jobcentre……og så længe det fra politisk hold, er lavet så det bedst kan betale sig for kommunerne, at ødelægge mennesker og familier p.g.a kommunernes pressede økonomi, vil kommunerne gøre det……her tænkes ikke længere langsigtet, men kortsigtet.

Og ja, nogen gange er det helt rigtigt med en tvangsfjernelse, men med de enorme fejl der begås ude i kommunerne og i mange tilfælde, direkte lovbrud, er denne vej, Kære Mette en meget farlig vej at gå.

Du kan ikke først smadre livet for syge mennesker, fattiggøre dem og deres børn, for derefter at straffe dem for det!
At du i den grad fokuserer så meget på lige netop tvangsfjernelser, i stedet for at gøre op med dine egne reformer, som i den grad har presset uhyggeligt mange familier ud over kanten, er sgu direkte usmageligt og IKKE en såkaldt socialdemokrat værdig.

Så din egen mening om, at du vil være børnenes statsminister, er direkte usmagelig, når du i din første nytårstale, nærmest sætter mål for at tvangsfjerne og tvangsbortadoptere flere børn……mon ikke det var bedre, at hjælpe familierne først og få styr på de uhyggeligt mange fejl, der begås i familieafdelingerne rundt om i kommunerne, før du ødelægger flere menneskers liv, end du allerede har gjort i dit virke som politiker??

Ja, jeg spørger bare, men får desværre ikke noget svar!!!!
SKRÆMMENDE UDVIKLING!

2 tanker om “Skræmmende udvikling!”

  1. Det bliver spændende at følge Mette F kamp på etniske danskeres børn,for hun tør vel ikke røre Imam Østergaards vælgere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.