maskerne falder

 

antifascism

Af Frode Mahnecke

Når EU og USA støtter og finansierer et fascistisk og nynazistisk støttet oprør i Ukraine og efterfølgende anerkender kuppets præsident og parlament, viser det deres sande ansigt.
EU, der fra starten har været kapitalens projekt, fortæller os tydeligt her hvor langt man vil gå for at redde deres projekt, som i virkeligheden er en stor krise med 5 medlemslande – Grækenland, Italien, Spanien , Portugal og Irland – der står på fallittens rand og nu forsøges reddet ved at indlemme Ukraine med de store naturresurser i deres Union.

USA har stor erfaring i støtte til nazistiske og fascistiske kup lige fra
Hitlers i Tyskland, Pinochets i Chile og mange andre sydamerikanske lande og andre steder i verden.

Hykleriet kender ingen grænser.

EU og USA forsøger at sløre og dække over deres støtte og anerkendelse af det ikke-valgte parlament i Ukraine og deres ikke-valgte præsident,  som endda har mødtes med USA’s præsident Obarma, og nu skal til møde i EU,  gennem en massiv kampagne omkring Krim.

Ved at indføre sanktioner mod Rusland og voldsomt kritisere Putin og valget på Krim, forsøger de at vende opmærksomheden væk fra deres egen støtte til de fascistisk støttede kupmagerne, der sidder ved magten i Kiev.  Man anerkender hellere en kupregering i Kiev end en folkeafstemning på Krim.

Det er en ekstremt farlig situation, vi står i her, hvor fascismen og nynazismen tager til og udvikler sig stærkt i de europæiskes  lande.

Når kapitalinteresser er i knibe og går i forbund med nazistiske grupper, har vi set, hvad det kan medføre i tiden op til 2. verdenskrig. Hvis ikke historien skal gentage sig, må vi  forsøge at tage ved lære af historien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.