Jul i Løkkeland: Nisser i hele landet i oprør!

15232288_1274194412603472_2040301981578697890_nBusskure over hele Løkkeland gøres klar til indflytning


Pressemeddelelse fra
Nissernes Befrielsesfront

Nisser i hele landet er i oprør!! Hvad sker der i Danmark?! Hvor har i danskere gjort at jeres julestemning? Hvorfor laver i reformer der skaber fattigdom?

Hvorfor laver i reformer, som sætter folk fra hus og hjem? Hvordan kan man i at af verdens rigeste lande, finde på at gøre børn fattige ? Hvordan kan man i et af verdens rigeste lande acceptere at nogle af landets borgere bliver hjemløse ? Hvordan kan I få jer selv til at acceptere, at nogen bliver sat uden for fællesskabet? Hvorfor sætter i danskere flere tusinde børn og voksne ud i kulden?

Julen er hjerternes fest – hvor har I gjort af jeres – er de blevet iskolde? Menneskehjerter skal være varme og rummelige ligesom nissers. Når menneske-hjerter er varme, skaber man gode og ligeværdige vilkår for alle i samfundet <3

Vi nisser er ulykkelige over at se børn, som ikke kan få en god jul. Hvis det stod til os, var der jul hele året og ikke bare en måned. Vi er forbundet til børn, som tror på os, og nu må børnene lide under voksne politikere med iskolde julehjerter. Vi har talt med julemanden om problemet, og han har lovet at Lars Løkke og hans regering får kul i sokken juleaften !

Vi har her i byer rundt om i landet, indrettet et busskur til en midlertidig familiebolig til en juleaften. Vi håber på, at i borgere i Danmark, på denne måde vil tænke på, at mens i står frysende og ventende på en bus – at der er familier, som ikke har råd til en bolig og må bo på gaden. 13 procent flere danskere har ikke haft råd til husleje i disse måneder. Det tal kommer til at stige så endnu flere bliver hjemløse.

Vi ønsker alle danskere en rigtig glædelig jul og skal hilse fra julemanden og sige, at han er meget, meget skuffet over politikerne, som ikke har hverken julehjerte eller næstekærlighed med sig.

Dette link fører til vores side.

VENLIG HILSEN
NISSERNES BEFRIELSES FRONT
Og velkommen til den landsdækkende
Aktion jul i Løkkeland

15179180_1274198515936395_7704030431800990949_n-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.