Internationale ressourcer mod krigen i Ukraine

Efter murens fald og kontrarevolutionen i det tidligere Sovjetunionen i 1992, vedtog Pentagon et dokument, der præciserer Washingtons globale hegemoniske ambitioner. Den udtalte: “Der er andre potentielle nationer eller koalitioner, som i den videre fremtid kunne udvikle strategiske mål og en forsvarsposition med regional eller global dominans. USAs strategi skal nu fokusere på at udelukke fremkomsten af enhver potentiel fremtidig global konkurrent.”  Krigen om Ukraine har mange årsager, men en af dem er denne imperialistiske ambition om verdensherredømme.

Til dig der har fået nok af stormagternes krige om  kontrol og verdensmagt – der ødelægger liv og samfund, mens vi forer våbenproducenternes pengekasse –  er her en stribe links med information om krig og oprustning. (Opdateres løbende, skriv gerne en kommentar med forslag.)

Vi har set alt for mange krige med millioner af civile ofre fra Yemen til Gaza til Etiopien til Ukraine, og vi har set dyrebare ressourcer hældes i krige, mens familiernes grundlæggende behov for mad, husly, uddannelse og sundhedspleje går uopfyldt, og klimaændringer truer alt liv på vores planet. En verden med vold, had og ødelæggelse er ikke den verden, vi ønsker for os og vores børn. Gå med mod krig.

Ingen våben og ikke en krone til imperialisternes krige!
Russiske tropper ud af Ukraine!
Våbenhvile og fredsforhandlingerne NU!

CIPOML

Find udtalelser, udgivelser og partierne i Den Internationale konference af marxist-leninistiske partier og organisationer.

Danmark
USA

Krigsmodstandere:

Amerikanske Net-medier der giver plads kritik af imperialismen:
(Hvilket langt fra betyder at alt hvad de skriver og bringer er anti-imperialistisk)

Europa

Russisk opposition er en ret broget forsamling:

Det elektroniske magasin Rabkor

Et par link til Telegram (russisk socialt medie)

Andre positioner i Rusland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.