Inger Støjberg – Har I skabt demokrati? Af Billie KoppelAf Billie Koppel

I sendte vores soldater ud i ulovlige krige, og mange af dem vendte hjem i kister. Andre vendte hjem med traumer på sjælen, som aldrig forsvinder. Over en million uskyldige civile i Mellemøsten, heriblandt over halvdelen børn, blev dræbt i jeres krige. Er det det, du kalder demokrati og frihed? Hvad er det egentligt du snakker om, Inger Støjberg, fra din PET-beskyttede trone?

Har I skabt demokrati?

Det er blodige mord på børn, der også definerer dig og dit samfund. Har du glemt det? Har du glemt dem? Det er familier, som står i ruinerne af deres hjem. Og i hele den ulykke skal de så ovenikøbet se deres profet afbilledet som en karikatur med krumsabel og granater i turbanen. Afbilledet som en hån og en tilsværtning af deres tro og kultur. Og med en underudviklet empati og indsigt i andre mennesker på kloden og deres kultur. På samme måde blev jøderne også afbilledet og forfulgt.
Det er hvad der burde definere din samvittighed.

I har lukket Irak-kommissionen, hvor en lang række mennesker, bl.a. din tidligere chef Anders Fogh, skulle have været afhørt. Det demokrati du taler om, at du vil indføre i fjerne lande, eksisterer ikke her, når vi, den danske befolkning, ikke må kende til sandheden om den krig I tog os som gidsel i.

Tidligere indlæg på KPnetBlogs af Billie Koppel

 

Hårdt at følge denne valgkamp

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.