Den sociale modstandsbevægelse kæmper videre

De sociale modstandsbevægelser kæmper videre og vi glæder os til at se DIG i kampen for vores allesammens sikkerhedsnet.
Jeg har heldigvis selv fået den bedste bisidder med på bagsmækken, så vi er så klar til kamp, for bedre forhold for mig og alle andre, der bliver kørt over i system Danmark, kun fordi det økonomisk kan betale sig.

Af Marianne Grann

Pyh, nu afslutter vi snart 2018, endnu et år i kampens hede, et år som gjorde endnu mere ondt end de sidste mange år, når man sidder fast i sit liv og ikke kan slippe fri.

Da jeg for snart 8 år siden blev sygemeldt, havde jeg ingen ide om eller for den sags skyld fantasi til at forestille mig hvordan min fremtid ville udfolde sig…….jeg forholdt mig til at mine arme og min ryg var slidt ned og det var da bare en formssag, så ville jeg da hurtigt være omskolet eller tilkendt et flexjob.

Men det der sidenhen er sket, er for mig helt uforståeligt, da det koster samfundet kassen, at behandle syge mennesker, som vi gør nu om stunder i Danmark.

Så i år har jeg fået tilføjet psykisk sygdom til mit CV, som jobcentrets behandling af mig gennem årene er skyld i…….jeg er nu længere væk fra arbejdsmarkedet end nogensinde.
Det tog systemet 8 år at nedbryde den rest arbejdsevne som jeg havde kunnet bruge og først på året bad min sagsbehandler mig om, selv at søge førtidspension (det gjorde hun da papirerne fra psykiatrisk dukkede op, som tydeligt sagde at hvis ikke de gav mig en afklaring, ville jeg kun få det værre)……..at leve i et uvist limbo gennem så mange år, giver i den grad ar på sjælen og et stressniveau som er dybt alarmerende, men nej da, jobcentret vil da lige finde noget arbejdsevne på et menneske hvor de selv har smadret resterne af den arbejdsevne der var.

Både jobcenter og ankestyrelse nægter mig en pension (jeg har aldrig ønsket pension, jeg ønskede bare lidt hjælp til at finde en ny vej med de fysiske handicaps jeg havde fået.)
Så nu vil de fortsætte med at udvikle mig i den afdeling de kalder for Udviklingshuset, men som jeg kalder Afviklingshuset
Og nu efter 8 år overvejer de ressourceforløb…….dette bad jeg selv om for over 5 år siden.

Mon de kan finde undskyldninger nok til, at fastholde mig til folkepensionen, som rykker tættere og tættere på?

Så 2019 ser ikke ud til, at skulle blive meget bedre end de foregående, det eneste jeg håber på, er at danskerne, ja alle jer derude, der hovedløst sætter jeres kryds ved partier, der ødelægger vores velfærdssystem systematisk……husk I har alle nydt godt af vores tidligere velfærdssamfund, som I nu med åbne øjne er med til at fjerne for jeres efterkommere.

Er det virkelig en minimalstat I ønsker for jeres børn og børnebørn? For den har aldrig været tættere på end nu, bare ta’ et lille kig på vores sygehuse, børnehaver, skoler, plejehjem osv. osv. osv.  Hva’ nu hvis de bliver syge eller kommer ud for en ulykke? Har I råd til selv at betale hele gildet?

Nå men jeg holder her, da mit hoved ikke er så kvikt som det var engang og håber I alle vil komme godt ind i det nye år og ikke være uheldige som tusindvis af danskere er og som de bliver straffet for dagligt.

Jeg håber jeg bliver bare lidt mere kampklar i det nye år, da de sidste måneder har trukket tænder ud og vi syge må jo fortsætte kampen for os selv og alle I andre på arbejdsmarkedet (som på et splitsekund kan stå i vores situation…..husk det tager kun 22 uger, fra at ha’ råd til kaviar, til at skulle gå tiggergang), så De sociale modstandsbevægelser kæmper videre og vi glæder os til at se DIG i kampen for vores allesammens sikkerhedsnet.

Jeg har heldigvis selv fået den bedste bisidder med på bagsmækken, så vi er så klar til kamp, for bedre forhold for mig og alle andre, der bliver kørt over i system Danmark, kun fordi det økonomisk kan betale sig.

Jeg ønsker alle et godt og lykkeligt nytår….og håber der bliver mere medvind end modvind i det nye år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.