De der hader videnskab har kuppet sig til magten i DR

videnskab og tro - udløbet

Af fsk

Hvem ind i helvede kan finde på at foreslå videnskabsredaktionen på Danmarks Radio udflyttet, og de få gode programmer i radioen – Viden om, Harddisken, Natursyn mv. lukket ned!

Der er tale om et politisk kup mod Danmarks Radios videnskabsredaktion, der kommer samme sted fra som landbrugspakken og ansættelsen af en religiøs videnskabsminister.
Det kommer fra den del af den danske elite, der hader når faglighed og viden slipper ud til offentligheden. Som ønsker at landet skal synke til bunds i idioti og formørkelse.

Det er ikke et nyt slag, det har været pågående gennem en stribe år.

Og flere gange har reaktionen forsøgt at nedlægge programmer med indhold, der havde en høj faglighed og journalistisk intigritet. Det er forsøgt at omlægge sendetidspunkter til efter sengetid og reducere sendetid og barbere bevilliger.

Dansk viden på tv er fuldstændigt underlagt faktura-tænkningen og skal være en reklame for store industrivirksomheder og gyllespredere. Og dem der kommer til at drille magthaverne – og i øjeblikket gælder det alle der kommer til at sige noget velovervejet – de vil befinde sig på listen til den kommende prikkerunde.

DR = Darwin i bakgear -overlever i medieverdenen gør kun den der kopierer Fox News militarisme og Disneys elitære individualisme med et skær af den hvide mands selvretfærdige moralistisk vås.

Det næste der lukkes bliver Orientering, og derefter hele P1 redaktionen og resten af DR. Al form for viden bliver brændt på torvet under reaktionens diktatur.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.