Hvorfor nedgør Modkraft Bilderberg-protesterne?

8. april nedgjorde Rune Eltard-Sørensen på Modkraft de opkommende protestarrangementer i anledning af Bilderberg-mødet på Marriott-hotel ved Kalvebod de forgangne dage. Han beskrev
’sandhedsbevægelsen’ som infiltreret af stærkt højreorienterede kræfter som Scientology og Inforwars.com. Sjovt nok er dette jo en konspirationsteori.
Konspirationsteoretikere har forbindelse til Scientology

Og i dag 1. juni hvor mødet og protesterne lukker ned kan han så hovere med en overskrift: ”International Bilderberg-protest flopper i København” ledsaget af et coverbillede af nogle med et pentagram og et FRIEDE-flag.
International Bilderberg-protest flopper i København

Pentagrammet peger på hvor skøre de er de ’konspirationsteoretikere’. Og brugen af dette ord peger på at alle der i de 3 dage protesterede mod Bilderbergs hemmelige magt-selskab nok alle sammen er lidt skøre. En meget mystisk fokus fra et medie man skulle tro selv var meget kritisk overfor Bilderberg-oligarkiet.

Dengang skrev jeg et ’svar’ til Arbejderens debat, som dog druknede i påskens lange nedlukning, og siden mente debatredaktionen at svaret burde bringes i Modkraft, i stedet bragte jeg det på en nyoprettet blog
KPnetBlogs/bojak  (jeg stoler ikke på Modkraft).

Igen kan man fundere på RE-S’ ærinde og vision, og i øvrigt på hvorfor ikke venstrefløjen og fagbevægelsen fandt at Bilderberg var værd at spilde kræfter på.
Jeg kunne få den tanke at disse kredse mener at Bilderberg er ’Gud’, altså en magt man ikke kan nå, hvorfor det er spild af kræfter at protestere mod den. Kræfterne må i stedet bruges på at protestere mod de pseudo-legitime politikere (’præster’) som omsætter ’Gud’s budskab til regler for menneskene.

Bilderberg protesten var ganske rigtigt meget svagt besøgt, men dog – ligesom Luther da han slog sine teser op på kirkeporten i Wittenberg – har et potentiale til at gøre op med forvitrede magtstrukturer hvis påstand om demokrati ikke længere gir mening.
Måske ønsker RE-S at bevare disse overordnet totalitære magtstrukturer i en våd drøm om at venstrefløjen/arbejderbevægelsen skal overtage styringen af dem… som i det forgangne Sovjet. I så fald må vi konkludere at Rune er ’blevet voksen’ og således nu fordømmer sin ungdoms alter ego, der for godt 10 år siden smed maling på Bilderbergeren Fogh.
Men det er kun gætterier.

Lidt nærmere kommer jeg gennem en privat diskussion jeg førte med RE-S i kølvandet på hans nedladende artikel 8. april. Da den imidlertid er privat vil jeg ikke referere fra den, men nøjes med at konstatere at RE-S mener at fx 9/11-kritikken er en hobby uden politisk potentiale. Og der er flere forhold som får mig til at konkludere at RE-S ikke tror der konspireres om en New World Order, og i øvrigt ikke mener sandheden er interessant.

Hvis sandheden ikke er interessant må det være magten gennem muskler der tæller? I så fald må RE-S snart indse at han stadig ikke er blevet voksen, da han (angiveligt) stadig befinder sig på det forkerte hold, medmindre sæføli at Modkraft er infiltreret af oligarkiets magtinteresser, eller sagt med et enkelt ord.

Så er jeg igen konspirationsteoretiker, men det bliver man jo når noget ikke gir mening. Og der er RIGTIG meget omkring magtstrukturerne i dagens Danmark/Vesten der ikke gir mening hvis man ikke tror på at Oligarkiet styrer og demokratiet er reduceret til underholdning.

2 tanker om “Hvorfor nedgør Modkraft Bilderberg-protesterne?”

  1. Samtidig med Bilderberg mødet fløj et britisk militær specialfly af typen V-22 over København, det har ført til spekulationer om hvad den skulle over civilt luftrum på både ing.dk og på airliners.net

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.