Jeg er vred over angreb på basale rettigheder

Af Nadja Jensen

I går blev jeg så vred og ked af det og frustreret. Jeg er så pissetræt af det her Corona. Altså, virussen er selvfølgelig mega træls og det skaber en frygt fordi man ikke kender den. Men det slog mig at jeg faktisk er langt mere bange for al det andet. Uvisheden. Ingen ved om de er købt eller solgt. Må jeg kramme mine forældre til juni? Må jeg ses med mine venner?

Utrygheden og uvisheden om “tiden bagefter”. Vores endnu mere udsultede velfærdssystem, vores endnu større arbejdsløshed, stigningen af antal med psykiske lidelser, hele ideen om at sætte vores lid til andre mennesker – Søren og Mette der følger trop med resten af Europa og ikke hører på WHO’s anbefalinger fordi “vi ved nok bedre”.

Læs videre Jeg er vred over angreb på basale rettigheder

Lyrik mod Covid og Corona- politik

Af Kristian Dalgaard

En kommentar til Corona-politikken i Danmark.
Digtene er skrevet som en støtte til de mange, til flertallet, som rammes af dobbelt-apati i disse dage. Først af den biologiske Covid-virus, derefter af de politiske angreb i form af bankpakker og reaktionær politik som strømmer ud fra Chr.borg i en situation hvor fysiske fællesskaber ikke er mulige.
(Hvis regeringen eller andre i disse dage siger, at det ikke er tiden til politiske angreb, må svaret være: Så lad vær!)

Læs videre Lyrik mod Covid og Corona- politik

Ghettoloven eksekveres – gå med i protesten!


Af Poul Andersen

Eksekveringen af den groft diskriminerende ghettolov kører for fulde omdrejninger. I uskøn samdrægtighed har regering, kommuner og almene boligselskaber klargjort planerne for at over 11.000. mennesker skal forlade deres hjem. Enten fordi deres boliger skal rives ned eller fordi de skal sælges til private investerings konsortier. Dette for at leve op til de vanvittige kriterier i ghettoloven. Selv om det først er i 2030 kriterierne skal være opfyldt har man har travlt. Meget travlt.
D. 7. marts har Almen Modstand indkaldt til demonstration i Mjølnerparken

Læs videre Ghettoloven eksekveres – gå med i protesten!