Herfra min verden går

Af Poul Andersen

I det meste af mit relativt lange liv har jeg, stort set altid, boet i almennyttigt boligbyggeri. Som barn, i et boligområde i Husum, bestående af ca. 400 murstens rækkehuse indeholdende 3 værelser, stue, køkken- og en kælder. Dengang skulle man have mindst 3 børn for at være berettiget til at få sådan en lejlighed.
Klart nok var det således ikke legekammerater det skortede på.
Opvarmning foregik ved hjælp, af kakkelovn og petrolium. Der var ikke varmt vand i hanerne og maden blev lavet på 2 gasblus.

Læs videre Herfra min verden går

Kom ind i klimakampen – Kæmp mod krig

Aktion mod Trident Juncture

Af Line Kattepine

”Retfærdig retning for Danmark” kalder de den nye regeringsaftale, der på papiret tilsigter at prioritere grøn politik. Efter sigende var det klimapolitikken, der afgjorde valget. Og idet grøn politik er en del af det nye regeringsbrand, er det på høje tid at sætte fingeren på de klimamæssige omkostninger, der følger af krig og militarisering.

De mange store ord om retfærdighed og bæredygtighed gør de mange fortiede realiteter ved militariseringen – om muligt – endnu mere alarmerende.

Læs videre Kom ind i klimakampen – Kæmp mod krig

»Retfærdig retning for Danmark« ???!!!!

»Retfærdig retning for Danmark« lyder slagordet for den nye regering. Er det udtryk for en ny kurs eller er det blot gammel vin på nye flasker? For hvor »retfærdigt« kan det blive, når den økonomiske politik i det store og hele er fastlagt i EU som en liberalistisk fastlåst politik? Og med et regeringsparti der i de sidste 4 år har stemt sammen med Lars Løkkes regering i 90% af alle afstemninger i Folketinget?

Det er ganske utroligt som illusionerne blomstrer og visionerne forsvinder.

Af Karsten Jonassen, APK

Læs videre »Retfærdig retning for Danmark« ???!!!!