Den sociale modstandsbevægelse kæmper videre

De sociale modstandsbevægelser kæmper videre og vi glæder os til at se DIG i kampen for vores allesammens sikkerhedsnet.
Jeg har heldigvis selv fået den bedste bisidder med på bagsmækken, så vi er så klar til kamp, for bedre forhold for mig og alle andre, der bliver kørt over i system Danmark, kun fordi det økonomisk kan betale sig.

Af Marianne Grann

Pyh, nu afslutter vi snart 2018, endnu et år i kampens hede, et år som gjorde endnu mere ondt end de sidste mange år, når man sidder fast i sit liv og ikke kan slippe fri. Læs videre Den sociale modstandsbevægelse kæmper videre

Kanariefuglen i kulminen – Ulla Curdts tale ved udgivelsen af bogen ‘De reformramte’

Den 12. december var der reception i forbindelse med udgivelsen af bogen ‘De reformramte’. Jeg var en af talerne.
Du kan læse min tale her.

Af Ulla Curdt


Når kulminearbejderne arbejdede nede i minerne, var der stor risiko for udslip af giftige gasser. Men man fandt ud af, at kanariefugle var meget følsomme over for gasserne, så man tog en kanariefugl med ned og hvis den drattede ned fra pinden, så vidste man, at det var med at komme op i en fart.

I denne kulmine, vi kalder samfundet, er det os, der er kanariefuglen. De ledige, de syge, de handicappede, de fattige, indvandrere og flygtninge. Giftgasserne rammer os først. Vi er kanariefuglen. Læs videre Kanariefuglen i kulminen – Ulla Curdts tale ved udgivelsen af bogen ‘De reformramte’