Politikernes tur til at høre efter – Lyttemøde hos Jobcenterets ofre og Næstehjælperne

 

Af Poul Andersen

I tirsdags(23/1) var ca 120 mennesker mødt op til et såkaldt lyttemøde i Valby. Det var BJMF (3f afd.) der lagde lokaler til. Arrangørerne bag arrangementet var de 2 sociale netværk Jobcentrets ofre og Næstehjælperne, på baggrund af at det står mere end almindeligt skralt til med anstændigheden i sagsbehandlingen af syge og udsatte mennesker i København.
Læs videre Politikernes tur til at høre efter – Lyttemøde hos Jobcenterets ofre og Næstehjælperne

Et Danmark for ’de raske og stærke’ – kun udlændinge med studentereksamen skal kunne blive familiesammenført

Regeringen har fremsat forslag til ny lov om familiesammenføring. Den skal lempes for danskere der søger om at få en udenlandsk ægtefælle hertil, mens kravene for indvandrere bliver så høje, at kun højtuddannede kan gøre sig forhåbninger om at samle familien. Det faktum forsøger både regering og ‘opposition’ at skjule.

Af sproglærer N.N.

Regeringens nye forslag til udlændingestramninger er slemt. Et berømt digt af Johannes V Jensen trænger sig på – særligt de to sidste linjer.
Læs videre Et Danmark for ’de raske og stærke’ – kun udlændinge med studentereksamen skal kunne blive familiesammenført

Lad os gøre noget ved de svært integrerbare typer

Af Poul Andersen

Lederen i Politiken fra i dag bakker op om statsministerens nytårstale. De skriver bl.a. “ Skal Danmark hænge sammen, er det vigtigt at bekæmpe parallelsamfund og at sikre, at der ikke opstår lovløse områder uden kontakt med resten af samfundet.”

Det kan man da kun være enig i.

Der foregår sikkert  mange lyssky aktiviteter oppe langs den Nordsjællandske kyst.

Her klumper svært integrerbare typer sig sammen i kæmpe kasser, der er særdeles velegnede til at skjule kriminelle aktiviteter.
Læs videre Lad os gøre noget ved de svært integrerbare typer