Det er nu vi skal vise solidaritet med Bitten og Kim

Det er nu der skal vises solidaritet med Bitten og Kim og deres beundringsværdige civilcourage. I morgen kan det være en af os alle, der bliver frarøvet retten til offentligt at have en mening. Protester, demonstrationer, læserbreve, deling af opslag på facebook o.s.v. er det der skal til.

Af Poul Andersen

Hvis du tror myndigheders forfølgelse, overvågning og chikane af systemkritikere er noget der hører hjemme i en diktaturstat kan du godt tro om igen. Læs videre Det er nu vi skal vise solidaritet med Bitten og Kim

Århus Letbane åbner snart – måske – Den er bygget af underbetalte italienske arbejdere

“Utilfredse bygningsarbejdere” demonstrerede i dag –  Letbanen er bygget af den EU-hyrede italienske mafia. Foto: Detskrevneord

I dag var der indvielse af Århus Letbane for anden gang.  Denne gang uden kransekage fra kommunen som på den første åbningsfest til en halv million, den der blev aflyst. På Århus Havn havde århusianere taget initiativ til åbningsfest nr 2: “Du kan klage eller bage”.  Det blev et tilløbsstykke med hjemmebag og kaffe og fejring af den engang kommende letbane.

Kun en lille del af banen åbner – måske – snart. Men køreplanerne skifter søndag til de nye tider – letbane eller ej.
 

En tungtvejende grund til at klage er under alle omstændigheder det EU-licationsbaserede byggeri af banen – et byggeri med tætte forbindelser til den italienske mafia.

Læs videre Århus Letbane åbner snart – måske – Den er bygget af underbetalte italienske arbejdere

Om jeg er vred? Jeg er glødende af raseri – Af Gitte Wilsdahl Christensen

Overvejer helt seriøst, at tage sætningen “Vær imod andre, som de er imod dig” for gode varer. Er I vimmer der ville skulle skides op og ned ad ryggen på samtlige politikere i dette land. For det er faktisk lige nøjagtigt det de gør. Ikke et eneste parti i dette land, kan sige sig fri for at være ligeglade med de reformramte. Heller ikke de såkaldt røde partier.

Af Gitte Wilsdahl Christensen


A og SF var med til at lave reformerne sammen med de blå. Og dengang sad de ellers selv i regering.
Ø’s Pernille Skipper har stået frem og sagt, at så længe uligheden ikke øges markant, så vil man pege på Mette Frederiksen som statsminister ved næste valg.