Enhedslisten vil have kvindelig værnepligt til den danske NATO-hær

Enhedslisten tager ligestilling som gidsel i dansk krigspolitik og debat om nyt forsvarsforlig ved at stille krav om kvindelig værnepligt.


I disse dage strikkes det nye forsvarsforlig mellem regeringen, DF, S og R færdigt. Et forsvarligforlig der mere retvisende burde hedde ”NATOs krigsstrategiske overvejelser og krigsbudget for region Danmark”.

Læs videre Enhedslisten vil have kvindelig værnepligt til den danske NATO-hær

Fortsæt kampen uden illusioner!


Vreden er stor efter Enhedslistens og Alternativets svigt. De valgte de lette taburetter i stedet for at stille sig på de reformramtes side i deres kamp og gøre borgmesterposten for beskæftigelse til et udgangspunkt for solidaritet og opbakning. Poul skrev denne kommentar i debatten på Jobcentrets Ofres facebookside

Af Poul Andersen

Ja gu fanden er det hårdt at blive svigtet af Å og Ø. Der er kun en vej frem. Fortsæt det fantastiske arbejde, der er gjort, ved vedholdende og stædigt at fortsætte kampen, for at få en human behandling af de reformramte.

Læs videre Fortsæt kampen uden illusioner!

Den unge Karl Marx – filmanmeldelse af Poul Andersen

Af Poul Andersen

Det er efterhånden lang tid siden jeg har været i biografen. Dels fordi udvalget af film, for det meste,er begrænset til Hollywood produktioner i ramasjang kategorien. Dels fordi det  nu om dage er nemt at streame alle mulige film på nettet. Men gode film skal ses i biografen. Gerne i godt selskab med venner. For nylig var vi således nogle stykker inde at se filmen “Den unge Karl Marx”.
Læs videre Den unge Karl Marx – filmanmeldelse af Poul Andersen

De 500 strejkende på Gate Gourmet står fast – Støt strejken!

 

Af Gerd Berlev

Det er for galt at ledelsen uden videre kan opsige kotumer nedskrevet i personalehåndbogen – en ugens ekstra ferie for ansatte over 50 med 10 års anciennitet og andre aftaler er blevet opsagt.

De ansatte har strejket siden i tirsdags.
Arbejdsretten idømte dem bod torsdag.

Fredag morgen sagde hvert eneste hold, der mødte ind, at de fortsætter strejken.

Læs videre De 500 strejkende på Gate Gourmet står fast – Støt strejken!