STØT NEJ TAK TIL GENSIDIG FORSØRGELSESPLIGT MED EN UNDERSKRIFT

gensidig_forsoergerpligt_nej_tak_bella_centeret_9_01_1914
Vi tror alle arbejdsløshed eller sygdom kun rammer naboen. – DU er også en nabos nabo!

ARBEJDSLØSHED ELLER SYGDOM KAN OGSÅ RAMME DIG! INGEN ER SIKKER MERE! ALLE KAN BLIVE RAMT AF KONTANTHJÆLPSREFOMENS §97A HVOR DU SKAL FORSØRGES AF DIN SAMLEVER.

Vi er ved at stævne staten for brud på Grundlovens § 73 stk 1 i forbindelse med gensidig forsørgerpligt. Støt sagen med din underskrift og hjælp os. Dette kan hurtigt blive en af de største sager mod staten, idet den vil få betydning for alle der bliver ramt af sygdom eller arbejdsløshed, eller som allerede er ramt. Det kan også blive dig.

STØT OS SKRIV UNDER, LIKE OG DEL

Skriv under her

Kvindekamp: Hvad rør sig og hvad må vi sammen kæmpe for?

 Dorte_2

Kvindernes Internationale Kampdag 2014 stillede skarpt på kvindekampen i dag.

Læs nogle bud på det her, hvor jeg har lagt min tale fra 8.marts i København ind her på bloggen som video og som tekst. 

Retten til en selvstændig indkomst – 8. marts tale 2014

Se talen på video på KPnetTV 

Hvis du hellere vil læse talen, findes den her 

8. marts 2014: Mareridtet  vender tilbage –  Stop det! 

Hvordan skaffer vi mere tid til børnefamilierne ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lad de 45 – 65-årige komme i sving og derefter trappe ned til de er 80, så mor og far kan få tid med deres børn, siger forsker fra nyliberalismens dyb.

I dag er det forårsjævndøgn, vi går solen og lyset i møde. Men det er ikke alle børnefamilier, der har mulighed for at tilbringe mere tid med børnene, mens der er dagslys, selvom dagene bliver længere. Dagligdagen for de fleste børnefamilier rigtig presset – lange arbejdsdage og lang transporttid til og fra arbejde og institutioner. Hverdagsstresset er ikke blevet mindre. Læs videre Hvordan skaffer vi mere tid til børnefamilierne ?

USA & co: Samarbejdspartner søges – fascister ingen hindring

 413d7-lenin-monuments-went-down-in-ukraine-714569
De ultra reaktionære i Ukraine, der er forbundet med russerhad og jødehad skal helst ikke omtales, som det det er. De benævnes i stedet  som lidt voldsomme demonstranter  – dog bevæbnet til tænderne med skydevåben og molotov cocktails, som de har  brugt i praksis. For USA & co. er de personer som er anvendelige, men måske skal tøjles lidt.

Bevæger man sig ind på at kalde de højre-nationales baggrund og  deres praksis fascisme og nazisme rejses straks flaget: “Russisk propaganda”. Læs videre USA & co: Samarbejdspartner søges – fascister ingen hindring

Ukraine åben for business

Det ekstreme højre står som en truende skygge i flere europæiske lande, klar til at udnytte kapitalismens krise og kollapsende regeringer – fra Grækenland til Ukraine. Om det er ultra nationalistiske kræfter, eller imperiedrømmere, om der abonneres på alverdens religiøse forestillinger og eller raceteorier. For befolkningen er det samme fjende.

Reaktionen er ikke kræfter, der styrkes af sig selv, de er sponsorerede af regeringer og pengemagten. Især de store imperialistiske lande har en lang tradition for gennem efterretningstjenester at træne, finansiere og bevæbne og tilskynde til et mål af 5. kolonnefolk, kontraer, narkobaroner, gangsterbander, krigsherrer og terrorceller samt spredning af et rigt mål af propaganda med antikommunisme, nationalisme og krigsforherligelse.

Ideologierne og de religiøse, fanatiske og racistiske overtoner er falsk opportunistisk forklædning, der skal tjene  formålet at tilskynde til had og splittelse. I praksis er det ekstreme højre borgerskabets bevæbnede bøller. Banditter der myrder civile og tillidsfolk for at skræmme og intimidere arbejdere, kvinder og ungdommen til slaveriet eller til granatføde i imperialismens krige. Borgerskabet har nemlig kun foragt overfor deres eget land og dets befolkning, og borgerskabets eneste gud er magt og penge. Læs videre Ukraine åben for business